Anya Hindmarch zakoračila je u svijet mirisa za dom

| Design |

Svi ljubitelji britanske dizajnerice Anye Hindmarch upravo su dobili još jedan dobar razlog za uživanje u kreacijama ove svestrane dizajnerice.

Brend Anya Hindmarch od sada ima vlastitu liniju mirisnih svijeća, koje su došle u idealno vrijeme prije početka zime kada su nam prozori često zatvoreni, a želimo da nam dom bude pun ugodnog mirisa. Parfumerka Lyn Harris osmislila je tri nesvakidašnja mirisa za svijeće: miris zaštitne kreme za sunčanje, dječjeg pudera i kave.

Pakiranje u kojima svijeće dolaze zrači razigranošću uz osnovnu crnu i bijelu nijansu. Svijeće koje su dostupne u dvije različite veličine, dekorirane su s očima baš kao i modni dodatci za kolekciju jesen/zima Anye Hindmarch.

Ovo je samo početak mirisnog eksperimentiranja Anye Hindmarch, jer uvjereni smo da će dizajnerica u skorije vrijeme lansirati i vlastiti parfem.
Ponovite se mirisnim užitkom i svoj dom oplemenite, kako ugodnim mirisom, tako i lijepim dekorativnim predmetom koji će uljepšati svaku policu s knjigama ili stolić za kavu.