Airselfie - mala leteća kamera kontrolirana smartphoneom

| Design |

Fotografiranje iz zraka više nije ekskluzivno rezervirano samo za filmske ekipe, koje to čine pomoću skupih dronova, zahvaljujući Airselfieju. Kao najmanja prijenosna bespilotna kamera na svijetu, broji svega 3,72 x 2,65 centimetara te ima integriranu 5MP kameru. Uz pomoć svojih sitnih propelera koje pokreću motori bez četkica, kamera može letjeti u zrak na visinu od 20 metara. Uređaj dolazi s ugrađenom 4GB micro SD karticom za pohranu fotografija, a kada su fotografije snimljene fotoaparatom, one se izravno sinkronizirati na vaš pametan telefon putem vlastite generirane 2.4GHz WiFi mreže.

Tim koji stoji iza Airselfieja razbija pretpostavku da su dronovi skupi, glomazni te da ih je teško kontrolirati. Airselfie ima elegantan, talijanski dizajn kojeg je osmislio suosnivač Eduardo Scroppiana - on je tako redefinirao izgled letećih kamera koje su istovremeno elegantne i jednostavne za korištenje. Mikrodron teži 52 grama zahvaljujući anodiziranom aluminijskom kućištu.

Airselfie pospremiti možete u kućište koje dizajnirano tako da savršeno pristaje pametnom telefonu te se putem istog i puni. Pametni telefon poslužit će vam i kao upravljač.

Introducing AirSelfie