Acro - fantastičan studentski rokovnik

| Design |

Neposredno prije početka nove akademske godine, studentice dobivaju inovativan, koristan i trendy modni dodatak. Akademski rokovnik ACRO osmislila je 22-godišnja Eli Novaković, poduzetna diplomantica studija dizajna tržišnih komunikacija iz Zagreba. Acro umjesto kalendarske prati akademsku godinu, zbog čega ne stvara potrebu nošenja dva rokovnika ili mahnitog prepisivanja podsjetnika i kontakata nakon novogodišnje proslave. Osim planera dnevnih obaveza, ovaj jedinstveni rokovnik sadrži i niz korisnih rubrika posebno osmišljenih za studentski život. Lenta slobodnog vremena, rokovi te napredak seminarskih radnji i projekata, praćenje satnica studentskih poslova, osobne financije,  popisi literature te e-mail adresa profesora i kolega samo su neka od uključenih poglavlja ACRO-a, koji sada znatno olakšava planiranje fakultetskih i drugih obaveza.

Kreatorica Acro-a uz sadržaj se dodatno posvetila i dizajnu korica rokovnika. „Od početka sam uvjerena da je Acro proizvod koji zaista pomaže studentima, a reakcije nakon premijernog predstavljana na Danu D to su i dokazale. Pokazalo se i da ovaj način bilježenja nešto više preferiraju ženske osobe, zbog čega sam uz sadržaj posebnu pažnju obratila i na izgled rokovnika.“, pojašnjava Eli koju su za prvo izdanje inspirirali aktualni karirani trend i it boje ovogodišnje modne jeseni. Rokovnik trenutno dolazi u četiri linije (Vintage Blue, Creative Orange, Red Pinks i Curious Purple), uz dodatnu minimalističku i univerzalnu Man in Black verziju.  

Acro su u svoju ponudu dosad uvrstili Iggy Concept Store, Kino Europa Shop, Lauba, Paravan,  Algoritam, Tisak Media, Knjižara Ljevak, Školska knjiga, Prosvjeta, Korak i UPI2M knjižara, a naručiti se može i putem weba na shop.acro.com.hr . U najavi su nova limitirana izdanja Acro-a, a konkretnu korist u njemu mogu pronaći i srednjoškolke. Sjajno, zar ne?