3 u 1 - gadget koji je ujedno zvučnik, svjetlo i budilica

| Design |

Predstavljamo vam gadget koji stvara odličan ambijent unutar određenog prostra uz pomoć reprodukcije glazbe sa sinkroniziranom rasvjetom

3 u 1 Yantouch Diamond Bluetooth zvučnik poslužit će vam kao izvor glazbe, rasvjetno tijelo i budilica zbog koje se lakše budite ujutro. Izgleda kao mala umjetnička skulptura, stoga će u vašem domu poslužiti i kao ukras, no valja napomenuti kako je ovaj uređaj zapravo vrlo moćan. Koristi se jednim od najmoćnijih zvučnih sustava (N-klasa 2.1) vodećih svjetskih proizvođača. Uz to, ima i 16 milijuna prekrasnih boja koje se sinkroniziraju uz omiljenu glazbu i nude prijenosni light show.

Kao budilica, Yantouch Diamond nudi opcije buđenja "prirodnom rasvjetom", ali umirujućom rasvjetnom temom za počinak. Glumeći zalazak sunca simulator će postupno zatamniti rasvjetu te reproducirati glazbu koja će vam pomoći da zaspite jednostavno. Simulator izlaska sunca tiho će vas unutar 30 minuta probuditi iz dubokog u plitak san, a zatim probuditi s prirodnim ptičjim pjevom. Ovaj odličan gadget možete kupiti na Amazon stranici.