3 luksuzna jednosobna stana

| Design |

Samački život jedan je od najboljih načina života. Vi ste jedina osoba o kojoj se morate brinuti, a vaš osobni prostor je samo vaš. Nije vam potreban veliki raskošan dom, a vi ga dekorirate kako god želite. Jedini problem kod malih stanova je to što su premali da bi pokazali vašu osobnost i stil, ali mi smo pronašli 3 najbolja jednosobna stana luksuzno uređena kako bi vam pružili inspiraciju za uređenje vaše male oaze mira.

1. Ovaj stan je napravljen tako da podsjeća na mali privatni raj. Kuhinjski otok i svjetle boje u potpunosti otvaraju prostor i daju privid većeg stana, a kupaonica je uređena tako da nalikuje na spa centar.

Jednosoban stan

Jednosoban stan

Jednosoban stan

2. Nešto luksuzniji i izgledom bogatiji stan na prvi pogled ostavlja bez daha. Tamne boje i mramorni elementi čine sve skupa još više sofisticiranijim. Prostor je prepun polica i ormara u kojima ima mnogo prostora za sve vaše stvari.

Jednosoban stan

Jednosoban stan

Jednosoban stan

3. Zadnji stan malo je više kapriciozan od drugih, ima više boja i zanimljivih uzoraka koji stvaraju ugodan i topao ugođaj. Stan je vrlo dugačak, a svaki kutak je iskorišten tako da ima svoju funkciju bez da sve skupa izgleda skučeno i prenatrpano. 

Jednosoban stan
Jednosoban stan

Jednosoban stan