3 jednostavna načina kako sami kreirati ormar u spavaćoj sobi

| Design |

3 kreativne ideje za spavaće sobe bez ormara

Napokon ste pronašli ste svoj savršen stan - ogromni prozori preplavljuju prostor s prirodnim svjetlom, a originalni detalji izlažu svoju povijesti, no ne izgledaju zastarjelo. Ima pod napravljen od pravog, tvrdog drveta i perilicu suđa. Svjež je i jednostavan - upravo ono što vam je potrebno.

Osim što nema ormar u spavaćoj sobi.

No pronalaženje alternativnih načina spremanja odjeće može biti poprilično zabavno za vas, ali i sam dizajn interijera. Pogotovo iz razloga što minimalizam nastavlja biti trend u dekoriranju doma pa će tako jednostavne i male stilske ideje postati dugoročnije rješenje ovo malenog nedostatka, odnosno problema.
U potrazi ste za savršenim ormarom u malom prostoru kojeg morate sami napraviti? Danas vam donosimo 3 načina kako kreirati vlastiti otvoreni ormar te priotm kreirati dekoraciju spavaće sobe.

Zabavan i funkcionalan namještaj

3 kreativne ideje za spavaće sobe bez ormara

Zaboravite na konvencionalne ormare i garderobe - neka određen komad namještaja odigra najveću dizajnersku (i ormarsku) ulogu u vašoj spavaćoj sobi. Važno je samo da uživate gledajući u njega (njih) svaki dan. Nabaviti tako možete stare, industrijske kartoteke, antikvitetne komode, vitrine ili pak jednostavne modernije komade namještaja poput drvene kućice koje možete vidjeti na fotografiji.

Stalci za odjeću

3 kreativne ideje za spavaće sobe bez ormara

Stalci za odjeću postali su minimalistički ormari. Momžete ih pronaći u širokoj paleti boja i stilova te različitih cijena, a neke možete napraviti i sami - bit će vam potreban prelakiran komad drveta, konop i netko tko će vam to pričvrstiti na strop. Veoma je popularno posložiti garderobu po bojama, gotovo kao da je u pitanju stalak za odjeću nekog stilista ili stilistice. 

Zidni regali

3 kreativne ideje za spavaće sobe bez ormara

Instalacija polica može izgledati kao zastrašujuć zadatak, ali ga se ne trebate bojati. Police su vrlo jednostavne za instalaciju i mogu potpuno nadograditi izgled prostorije - da ne spominjemo dodati joj puno prostora za pohranu. Uz to, kombinirati možete stalke za odjeću pa čak i određeni komad namještaja koji vam neće smetati.