13 kvadratnih metara dovoljno je za ugodan dom

| Design |

Dom pod imenom Toybox House dizajniran je i konstruiran od strane studenta glazbe Franka Hendersona i dizajnera Paula Schultza. Toybox House nastao je iz koncepta koji nalaže da bi dom trebao biti zabavno mjesto koje istovremeno nudi mir i nadahnuće za kreativnost. 13 kvadratnih metara šarene kuće iznimno je pametno iskorišteno kako prostor ne bi bio tjeskoban i pretrpan kao što obično biva u sitnim domovima.

Toybox House

Postoje mnoge genijalne ideje koje štede prostor te tako stvaraju značajke vrijedne spomena. Prvo, većina namještaja u ovome domu je multifukncionalno. Na primjer, kauč i pripadajuće kutije služe kao prostor za skladištenje, ali se mogu pomicati okolo kao sjedalice pa čak i poslužiti kao privremeni krevet. U kuhinji se kompaktni uređaji koriste kako bi se povećao prostor te zadržale funkcije. Skrivena ostava iza zida stvara dodatno mjesto za pohranu zadržavajući minimalistički stil.

Toybox Home

Zanimljiva polica za pohranu hrane izgleda odlično na zidu te čini kuhinju dobro organiziranom. Multifunkcionalni stol u blagovaonici može se brzo pretvoriti u stol za blagovanje, rad ili postaviti u stanje mirovanja. Posljednje, ali ne najmanje važno, udobno potkrovlje može smjestiti king size krevet i tri prozora koji omogućavaju jutarnje i večernje povjetarce.

Prilično cool zar ne? Ovisno o odabranim sadržajima i detaljima, Toybox House će vas koštati od 48.000 $ do 60.000 $. 

Toybox Home