4 sobne biljke koje donose ljubav u vaš dom

| Living |


Najčešće ljudi biraju biljke prema izgledu, a kriterij bi trebala biti energija koju posjeduju i kojom utječu na naš život.

Prema stručnjacima za feng shui, određene sobne biljke mogu poboljšati harmoniju u odnosima, privući pozitivnu energiju u vaš dom i pomoći usamljenim ljudima da pronađu srodnu dušu.

Pogledajte 4 biljke koje svojom energijom mogu utjecati na vaš život:

Jasmin

Jasmin je najbolja biljka za parove. Ovaj cvijet ima blagotvorni utjecaj na emotivnu sferu i povećava seksualnu želju. Može pomoći ljudima u braku, a također donosi blagostanje i sreću u vaš dom.

Tradeskancija

Tradeskancija će pomoći bračnim parovima približiti se jedno drugome, da riješe nesporazume i pronađu zajedničke interese. Energija ovog cvijeta ne utječe pozitivno samo na osjećaje, nego i ispunjava vaš dom toplinom i veseljem.

Sobna lipa

Sobna lipa ispunjava atmosferu u kući opojnim mirisom i donosi ljubav. Također se smatra da obnavlja osjećaje prema partneru. Pomaže usamljenim ljudima postići velike ciljeve i pronaći svoju srodnu dušu.

Klinastolisna kamenika

Klinastolisna kamenika  je biljka koja korisno utječe na osjećaje i misli drugih. Ovaj cvijet se može koristiti za normalizaciju i obnovu ljubavi i prijateljstva.Ova biljka privlači sreću i ujedinjuje ljude.