Znakovi koji upućuju da ćete se ponovno vidjeti nakon prvog spoja

| Lifestyle |

Instagram/@katerinandyinon, https://stayclosetravelfar.com/

Prvi spoj s novom osobom često zna loše završiti, a raspon lošega kreće se od toga da jednostavno niste kliknuli do uistinu grozno. 

Naravno, spojevi mogu biti frustrirajući, ali mogu biti i super zabavni. Kada spoj prođe dobro, jedino što stvarno trebate znati je li osjećaj obostran i želi li vas taj netko ponovno vidjeti .

Budimo iskreni, ponekad se dešava da je prvi spoj prošao, zaista, fantastično, ali je osoba s kojom ste se sastali nakon toga, jednostavno, nestala.

Koji su znakovi uz pomoć kojih možete znati jeste li oboje na istoj stranici kada je riječ o ponovnom izlasku? Zapravo i nije tako teško. Apsolutno možete pročitati nečije ponašanje i reći ako vas žele ponovno vidjeti

Ljudi uvijek emitiraju informacije o tome kako se osjećaju i što žele. Morate samo tražiti tragove. No, kako biste učinkovito pronašli i dešifrirali tragove, morate biti na oprezu. Zapravo je lakše uočiti ako vas netko ne želi vidjeti, zato je važno da budete prisutni tijekom spoja i da se zanimate za ono što druga osoba priča i kako se ponaša.

U nastavku pročitajte koji su znakovi koji upućuju na to da ćete se ponovno vidjeti s nekim nakon prvog spoja.

Razgovor teče prirodno

Na prvom sastanku ne postoji ništa što je neugodnije od zaustavljanja razgovora. To može biti znak da nema kemije. Kad ste na sastanku i vrijeme prolazi tako brzo, jer je konvoj toliko zanimljiv, to je sjajan znak da bi vas osoba s kojom ste na sastanku željeli ponovno vidjeti. Ako se događa se suprotno i razgovor se ne osjeća prirodno, označite ga kao prvi i posljednji.

Obratite pažnju na njihov govor tijela

Puno možete saznati o interesu vašeg sugovornika i njegovim daljnjim namjerama ako proučavate njihov govor tijela. Kad vas dočeka zagrljajem i osmijehom, to je dobar znak. Oni koji su zainteresirani da vas ponovno vide, pokazat će to naginjući se dok govorite i htjet će vas odvesti do vašeg automobila ili stana te će vas na kraju snažno zagrliti, ili čak i poljubiti, što je siguran znak da vas žele ponovno vidjeti.

Osjetljivi su i emotivni u tekstualnim porukama

Obratite pažnju na način na koji se netko dopisuje. Znak da vas netko želi ponovo vidjeti je odzivnost, odnosno čin dosljednog reagiranja na vaše poruke i to s dobrim, pozitivnim vibracijama, a ne s kratkim, sažetim porukama. Ako vam pošalju poruku dok ste još uvijek na putu kući s prvog spoja, to je ogroman pokazatelj interesa.  Kada netko osjeća emocionalnu vezu s drugom osobom, koristi puno emojija.

Kažu vam da vas žele ponovno vidjeti

Vjerojatno najjasniji znak da vas  netko želi ponovno vidjeti je da to i kaže.  Ako razgovaraju o budućim aktivnostima koje biste mogli raditi zajedno, to uglavnom znači da vas žele ponovno vidjeti.

Ako vam odmah kažu da bi vas voljeli vidjeti i pitaju vas za drugi sastanak, upravo ste osvojili lutriju za izlaske. Ne zaboravite, cilj prvog spoja je vidjeti da li ste kliknuli s nekim i imate li dovoljno zajedničkog kako biste nastavili druženje.

photo: https://stayclosetravelfar.com/