Znakovi koji pokazuju da vas ne shvaća ozbiljno

| Lifestyle |

Instagram/ @doyoutravel

Postoje jasni znakovi koji pokazuju da vaš partner nema ozbiljne namjere s vama.

Ako se nalazite s partnerom već neko vrijeme, a ne osjećate da vam se on posvetio onoliko koliko bi trebalo, vrijeme je da se zapitate ide li vaša veza u pravom smjeru i imate li vas dvoje istu ideju o tome kako odnos treba izgledati.

Ako je vaš partner stalno zauzet te rijetko pronalazi slobodno vrijeme koje će podijeliti s vama, zapitajte se koliko ste mu važni. Netko tko je zaljubljen će stalno željeti provoditi vrijeme sa svojim odabranikom, a ako to nije slučaj kod vas, onda nešto nije uredu.

vezi ste nekoliko mjeseci, ali upoznavanje obitelji i prijatelja još nije ni u prizvuku. On to ne spominje niti pokazuje želju za upoznavanjem vama bliskih osoba. Ovo je jedan od važnijih znakova koji pokazuje koliko vas vaš partner shvaća ozbiljno.

Također, obratite pažnju na njegovu priču. Otvara li vam se i priča o svojim osjećajima, prošlosti i planovima za budućnost? Ako ne, prije nego reagirate, sagledajte situaciju iz šire perspektive. Ako se on ne otvara nikome, onda ima problem s time, ali ako takve stvari odbija pričati samo vama - to je loš znak.

Naposljetku, ako ga ne zanima što volite i želite, koji su vam hobiji i što vas čini sretnom, onda to nije osoba za vas. Svi se zaslužuju osjećati važnim i poštovanim, a ako to nedostaje u vašoj vezi, vrijeme je da na nju stavite točku.