Znakovi koji pokazuju da je vrijeme za prekid

| Lifestyle |

 

 

Instagram/ @gypsea_lust

Iako nam je to nekad možda teško priznati, postoje situacije u kojima nam je jasno da se naša veza bliži kraju. 

Partner je osoba s kojom provodimo najviše vremena te koja bi nas trebala inspirirati i tjerati da budemo najbolja verzija sebe. Ako vi i vaš partner to ne radite jedno za drugo, sigurno je došlo vrijeme za prekid.

Ako morate paziti što reći i uraditi pred svojim partnerom, onda niste u zdravoj i kvalitetnoj vezi. Dobar odnos nije osjetljiv na ovakve sitnice, a ako vam ideja o prekidu donosi osjećaj olakšanja, onda je vrijeme da napravite korak u tom smjeru.

Prijatelji i obitelj su ljudi koji nas najbolje poznaju. Ako oni misle da ne izgledate baš najbolje te vide da niste pretjerano sretni i da vas veza guši, vjerojatno su u pravu. Razgovarajte s njima i pokušajte zaključiti je li ta veza nešto što vi zaista želite.

Svaki odnos je dvosmjerna ulica. Ako ste jedini koji se trudi ispraviti problem, to nije dobar znak. Svaka komplikacija bi se trebala riješiti trudom s obje strane. Ako ne vidite nikakav znak truda s druge strane - udaljite se.

Naposljetku, ako mislite da zbog veze gubite prijateljstva, ako vaš partner pokazuje znakove nasilja i ako jedva čekate provoditi vrijeme s nekim tko nije vaš odabranik - vrijeme je za kraj. Nemojte ostajati u odnosu u kojem vas netko ne poštuje, pokazuje pretjerane znakove ljubomore i krije vašu vezu. I ono najvažnije, ako niste preboljeli bivšu ljubav - ne ulazite u druge veze.