Znakovi koji pokazuju da će vaša veza završiti brakom

| Lifestyle |

Iako je svatko individua za sebe, te iako je i svaka ljubavna veza priča za sebe, postoje poneki univerzalni parametri koji ukazuju na to ima li vaša ljubavna veza šansu da uspije ili ne.

Svakodnevne negativne misli, anksioznost, depresija odnosno uopće narušeno mentalno zdravlje jednog ili oba partnera, zatim predanost partneru, ali i seksualno zadovoljstvo uveliko utječu na tijek ljubavne veze.

Primjerice, kada je u pitanju uopće zadovoljstvo životnom situacijom, navodi se da osobe koje su nezadovoljne unutar sebe i koje uveliko šire negativnu energiju, teže ostaju u ljubavnom odnosu, ili u konačnici vrlo često bivaju "ostavljeni". Izuzetno je teško izaći na kraj s takvom osobom, stoga, ako pored sebe imate nekoga tko vam i u takvim momentima pruža bezuvjetnu podršku, dobro ga/je čuvajte.

Slična negativna predviđanja, barem ako je vjerovati stručnim studijama, pogađaju i osobe koje su u stalnoj borbi s depresijom ili s anksioznošću. Negativne misli i osjećaj tjeskobe, kao što "guše" depresivne i anksiozne osobe, istovremeno "guše" i polako gase partnerski odnos. Čast izuzecima.

Da biste uspjeli sačuvati vašu vezu, studije pokazuju da je iznimno važna iskrena posvećenost partneru. Također, vrlo je bitno i da vaš partner to osjeti. Jedno je misliti da ste posvećeni, požrtvovni i brižni, a potpuno druga stvar je realna slika stanja. Ako želite pozitivan ishod, preispitajte se pružate li svoj maksimum.

Na kraju, brojne studije su pokazale da je dobar seksualni život ključan za dugotrajnu vezu. Tjelesna povezanost ukazat će oboma koliko zaista uživate jedno u drugom.