Znakovi da vam veza ne ide u pravom smjeru

| Lifestyle |

Instagram/ @gypsealust

Ako se u zadnje vrijeme osjećate nesigurno i nezadovoljno u vezi, trebale biste pokušati otkriti uzrok tih negativnih osjećaja.

Prvo što trebate uraditi je preispitati ove četiri stvari i tako ćete doći do zaključka možete li i želite li poraditi na vezi ili ste još uvijek zajedno samo zbog navike.

Nemate vremena za zajedničke aktivnosti
Ne sjećate se kada ste posljednji put bili zajedno u kinu, kazalištu ili na nekom putovanju? Zapitajte se zašto se to promijenilo i razgovarajte s partnerom o promjeni tog stanja.

Vidite mu samo mane
Ako zanemarujete kvalitete svog partnera, a vidite samo njegove nedostatke, uvijek ćete biti nezadovoljne njime i svojom vezom. Pokušajte se usredotočiti na sve vrline koje posjeduje i sjetite se zašto ste ušli u vezu s njim.

Komunikacija i zajednički humor su se drastično smanjili
Ovo je ozbiljan problem. Komunikacija je jedna od ključnih stvari za uspjeh bilo kojeg odnosa, od ljubavnog i prijateljskog do obiteljskog. Ako primijetite da se u posljednje vrijeme ne smijete istim stvarima i da vam se priča svela na dogovaranje oko jela ili mjesta gdje ćete se naći, pokušajte sjesti i ozbiljno porazgovarati sa svojim partnerom.

Uvijek ste spremne za svađu
Primijetite li da ste stalno mrzovoljne i nervozne i spremne na svađu s partnerom čak i oko sitnica, razmislite leži li tu neki dublji problem.