Znakovi da niste spremni za zajednički život

| Lifestyle |

 

Instagram/ @negin_mirsalehi

Većini parova započinjanje zajedničkog života djeluje kao jednostavan i logičan korak. No, s druge strane, parovi trebaju biti sigurni da su spremni za ovaj veliki korak.

Ako ste zabrinuti da bi vaš partner i vi mogli prerano zakoračiti u zajednički život, onda dobro trebate dobro razmisliti o mogućim pokazateljima da možda i nije vrijeme za to.

Donosimo vam 5 znakova da niste spremni za zajednički život:

Želite vidjeti koliko je vaša veza čvrsta
Veliki koraci ne trebaju biti nešto čime ćete testirati je li vaša veza stabilna i uspješna. Zajednički život je u normalnim situacijama znak da ste već u vezi koja je izrazito stabilna i uspješna. Osim toga, par bi trebao biti uzbuđen zbog novog velikog koraka.

Niste imali prvu veliku svađu
Iako se čini romantično i kao pravi korak, sve veze od samo nekoliko mjeseci ne trebaju prerastati u zajednički život. Moguće da u kratkom razdoblju od samo nekoliko mjeseci niste imali vremena da prođete kroz određene testove i teškoće koje se mogu pojaviti u vezi.

Želite useljenjem popraviti probleme u vezi
Kada je veza u krizi, vrlo je vjerojatno da vam je potreban vlastiti prostor, što sigurno nećete dobiti ako počnete živjeti s partnerom. Ako vas je partner prevario, ako imate problema s razumijevanjem ili nešto slično pa mislite da zajednički život može popraviti komplikacije, vrijeme je da odustanete od te ideje.

Niste razgovarali o novcu
Iako baš i nisu privlačni, razgovori o novcu i financijskim planovima i ciljevima su obavezni. Ako ih budete zaobilazili u početku, kasnije ćete se naći u situacijama gdje ćete se svađati o tome.

Partner vas pritišće da počnete zajednički život
Ako vam intuicija govori da situacija nije savršena i da nije vrijeme za ovako veliki korak, poslušajte je. Čak i ako vas partner stalno uvjerava da će sve biti uredu, činjenica da ste nesigurni nije dobar znak.