Zigman u kampanji za napuštene pse i azil Dumovec

| Lifestyle |

Zigman za Dumovec

Modni dizajner Juraj Zigman pridružio se listi hrvatskih dizajnera koji su osmislili predmete u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca iz azila Dumovec. Juraj Zigman i  Nestlé Purina svojom su suradnjom nastavili s osvješćivanjem  građana o važnosti pružanja potpore napuštenim ljubimcima.

Ovim modnim projektom Nestlé Purina udružila se s još jednim uspješnim mladim domaćim dizajnerom čija je suradnja ovoga puta rezultirala jedinstvenim majicama s likovima pasa u prepoznatljivom Zigmanovom stilu.

Juraj Zigman je i sam vlasnik labradorice, koju je, priznaje, razmazio i smatra je ravnopravnim članom obitelji. Ponosan je što je imao priliku sudjelovati u ovom projektu te je rekao kako će i dalje pomagati u promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. „Toliko prekrasnih pasa čeka u azilu da ih netko udomi, a ljudi i dalje pomodno kupuju životinje. Kućni ljubimci su naši prijatelji, a ne modni dodatak. Drago mi je što sam svojim radom mogao pružiti podršku ovoj akciji'' – izjavio je Zigman.

Zigmanove majice mogu se kupiti preko web shopa azila Dumovec zajedno s dodacima iz prošlih kolekcija za azil, uključujući uratke Elfsa, Zorana Mrvoša i Luke Grubišića. Kao i uvijek, prihodi sakupljeni prodajom dizajnerskih predmeta namijenjeni su azilu Dumovec.

Zigman za Dumovec