Ženski toalet ili ispovjedaonica?

| Lifestyle |

Instagram/@glamourgoal

Što se dogodi u ženskom toaletu, ostaje u ženskom toaletu!

Svaka žena, ako ju pitate, ispričat će vam barem jednu zgodu koju je doživjela u javnom ženskom toaletu. Iako se žene često znaju gledati s visoka i međusobno se  osuđivati, ulaskom u toaletu sve predrasude padaju u vodu.  Sva mržnja i pogledi ispod obrva pretvaraju se u komplimente, međusobno popravljanje kose i odjevnih kombinacija. Dijele se savjeti te se nekada čak i ogovara neka treća osoba koju su svi zapazili.

U takvim razgovorima, s potpunim strancima, žene shvaćaju da su zapravo sve iste. Sve imaju slične probleme, nesigurnosti i drame u životu. U ženskim toaletima nerijetko se sklapaju nova prijateljstva i rješavaju nesuglasice, ali događaju se i smiješne situacije.

Nevažno kojim jezikom govorite, koje ste rase ili religije, u ženskom toaletu uvijek možete dobiti koristan savjet, podršku ili kompliment koji će vam uljepšati dan. Zato, nikada nemojte oklijevati nasmijati se drugim ženama jer na kraju sve smo mi iste, a možda je upravo vaš smiješak ili topla riječ ono sto je drugoj ženi u tom trenutku potrebno da ostane pozitivna.

U ženskim toaletima događaju se dobre stvari. Žena ženi ne treba biti vuk.