Ženske teorije koje uništavaju odnos s partnerom

| Lifestyle |

Moć naših misli je izuzetno velika i što ih prije naučimo kontrolirati, to ćemo prije svoj život izgraditi u što boljem smjeru.

Postoji mit da se ljudi zaljubljuju na prvi pogled i da ta ljubav traje vječno, no malo tko u to potpuno vjeruje jer svi znamo da je za sve potrebno mnogo truda, a često i odricanja.

Jasno je da smo mi žene sklone raznim ispitivanjima i vjerovanju u najrazličitije teorije, no takav način razmišljanja može ugroziti odnos s partnerom.

U nastavku vam donosimo 3 misli koje trebate odmah izbaciti iz glave.

Sretni parovi se ne svađaju

Istraživanja su pokazala da su najsretniji oni parovi između kojih postoji konstruktivna rasprava i koji svoje nesuglasice rješavaju argumentima. Ne postoji niti jedan odnos bez sukoba, a ako naizgled i postoji, u takvom odnosu partneri ne razgovaraju. Jako je važno s partnerom imati otvoren odnos i s vremena na vrijeme, malu raspravu zasnovanu na argumentima.

Niste dovoljno dobre ili on nije dovoljno dobar

Kad ste u vezi, vi ste s osobom koju ste odabrali, baš kao što je vaš partner odabrao vas. To znači da ste vi savršeni jedno za drugo, bez obzira na sve mane i nedostatke. On vas prihvaća, kao i vi njega i nema potrebe da se opterećujete suvišnim razmišljanjima.

Sve će doći na svoje

Ovo je krajnje optimistična misao, a optimizam je svakako zdrav za psihu, ali s druge strane, ako je vaša veza u krizi, morate preuzeti inicijativu, razgovarati s partnerom i pokušati zajedničkim snagama riješiti problem. U takvim situacijama nikada nije dobro stvar prepustiti slučaj jer je jako važno da vaš partner vidi da vam je stalo i da se borite za vaš odnos.