Zašto vam se bivši javlja?

| Lifestyle |

Instagram/ @gypsealust

Ako je vaš partner prekinuo s vama te se nastavlja javljati onda kada ste već odlučili nastaviti dalje, vrlo je vjerojatno da će vas cijela situacija potresti.

Najvjerojatniji uzrok tome je da se prisjeća veze i da mu nedostajete. Moguće je i da mu nedostajete zbog seksa ili zbog osjećaja usamljenosti, ali je moguće i da jednostavno želi biti vaš prijatelj.

Ako se vaša veza završila na ružan način, moguće je da se vaš bivši partner osjeća krivim zbog nečega što je uradio te se pokušava iskupiti tako što će pokušati održati normalan odnos s vama. Još jedna od vrlo mogućih opcija je činjenica da vi i vaš bivši imate veliki broj zajedničkih prijatelja te on želi izgladiti odnos kako se ne biste doveli u neugodnu situaciju ako se negdje sretnete.

Ako ste vi ta osoba koja je prekinula vezu, moguće je da vaš partner želi raščistiti stvari nakon prekida te se zato javlja.

Ipak, uzmite u obzir da je vašem bivšem možda dosadno te želi ispuniti vrijeme nečim pa vam se zato javlja.

Naposljetku, trebate znati da imate svako pravo da ignorirate poruku vašeg bivšeg partnera, posebno ako bi daljnji kontakt mogao naštetiti vašem psihičkom zdravlju. S druge strane, ako je veza koju ste imali bila zdrava i dobra, onda odgovorite na poruku i pokušajte razjasniti stvari na prijateljski način.