Zašto su ženama privlačni stariji muškarci?

| Lifestyle |

Instagram/ @gianlucavacchi

Veliki je broj žena koje se odlučuju na veze i brak sa starijim muškarcima, a stručnjaci su otkrili niz razloga zašto se to događa.

Jedan od glavnih razloga je činjenica da su stariji muškarci puno zreliji od mlađih. Mlađi muškarci često provode dosta vremena istražujući svijet, otkrivajući nove stvari te se trude shvatiti što žele uraditi, a stariji su taj dio završili i imaju više vremena za ozbiljnije korake kao što su osnivanje obitelji i karijera.

Mnogobrojna istraživanja dokazala su da su stariji muškarci puno inteligentniji nego mlađi, a zasluga za to pripada njihovom većem broju životnih iskustava. Žene potvrđuju rezultate ovog istraživanja dodavši kako su sigurne kako su stariji muškarci prošli kroz veliki broj životnih iskustava koja su ih očvrsnula i naučila puno lekcija te kako se sve to može vidjeti u njihovom ponašanju i priči.

Stariji muškarci znaju što žele i imaju manje "nereda" u svom životu. Ne žele trošiti ničije vrijeme s bespotrebnim igricama i ne srame se pitati ljude za savjet ili pomoć ako im to zatreba.

Naposljetku, stariji partneri ulijevaju svojim partnericama osjećaj sigurnosti, kako emotivne tako i financijske. Stabilniji su te se ne boje reći što misle i osjećaju.