Razlozi zbog kojih muškarci odgađaju prosidbu

| Lifestyle |

Instagram/ @weddingforward

Mnoge djevojke "razbijaju glavu" razmišljanjem zašto njihovom partneru treba dugo da ih zaprosi te se pitaju hoće li on to ikada učiniti pa je provedena anketa u tu svrhu.

Anketa je otkrila kako muškarcima glavni problem predstavlja financijska situacija te je to uglavnom najveća prepreka na putu za prosidbu. Čak 27 posto muškaraca tvrdi kako su njihove place premale za prosidbu, a 27 posto kaže kako su već u dugovima, 17 posto tvrdi kako su vjenčanja preskupa i još 17 posto kaže kako im je kriv dug njihove partnerice.

Čak 50 posto muškaraca otkrilo je da im najveći problem stvara odabir prstena te kako osjećaju veliki pritisak kada je to u pitanju. 40 posto muškaraca reklo je kako su očekivanja njihovih partnerica previsoka i kako se boje da ih neće moći ispuniti.

No, puno muškaraca je reklo kako postoje i drugi faktori koji se uzimaju u obzir kada se prosidba dovodi u pitanje. Primjerice, oni gledaju na to koliko je veza duga, koliko je zdrava njihova partnerica i kakav je njen životni stil.