Zara The Gift kolekcija

| Lifestyle |

Zara

Svake godine ista priča - što kupiti za poklon za Božić svojim najdražima? Vrlo teško pitanje jer živimo u vremenima kada je svima sve dostupno i baš je zato jako teško nekoga očarati poklonom. Prvenstveno je bitno da vaš poklon bude od srca i da osoba kojoj poklanjate božićni poklon bude svakodnevno darivana, s vaše strane, ljubavlju i brigom.

Zara

No ipak mala sitnica, kao znak pažnje, u ovo blagdansko doba nema koga ne razveseli. Budući da nam je ostalo vrlo malo vremena do stavljanja poklona pod bor svakako je došlo vrijeme da smislimo što ćemo kupiti svojim najmilijima ovoga Božića.

Zara

Zara je, baš kao i H&M što možete vidjeti ovdje, ove godine odlučila lansirati The Gift kolekciju koja je posvećena upravo božićnim poklonima. Zara i H&M su vam ove godine maksimalno olakšali posao jer njihove kolekcije su prepune precool stvari koje su genijalne upravo za poklone.

Zara

Tako u Zarinoj poklon kolekciji možete pronaći svašta poput klasičnih Božićnih poklona to jest čarapa, božićnih džempera, papuča, ali isto tako možete pronaći i predivne komade nakita, kape, kožne rukavice...

Zara

Cijelu The Gift kolekciju možete pogledati ovdje, a mi vam donosimo najzanimljivije prijedloge za ovogodišnje poklone.

Zara
Zara
Zara