Započinje 3D manija u CineStar kinima

| Lifestyle |

Kapetan Amerika: Građanski rat,
Kapetan Amerika: Građanski rat

U CineStar naredna tri mjeseca na velika platna dolaze najveći filmski blockbusteri kao što su Kapetan Amerika: Građanski rat, Angry Birds, XMen: Apocalypse, Alisa iza ogledala, Nindža kornjače: Izlazak iz sjene, BFG, Potraga za Dorom, Dan Nezavisnosti, Tarzan, Ledeno doba: Veliki udar i Zvjezdane staze: S one strane. Filmovi za koje je i inače preporuka gledati ih u 3D tehnologiji, sada dobivaju i dodatan razlog da ih doživite trodimenzionalno u najboljoj realD3D tehnologiji i to u CineStar kinima jer počinje akcija '3D manija'.

Svakom kupnjom 3D ulaznice zapravo štedite jer ostvarujete popust od 3 kn na proizvodima hrane i pića. Uz to, za najvjernije 3D posjetitelje, CineStar je pripremio knjižicu u koju gledajući filmove skupljate žigove, koji vam za  treći dolazak osiguravaju originalni filmski plakat, a za peti dolazak poklon paket od 5 filmova na DVD-u. Već danas možete započeti 3D maniju s filmom Kapetan Amerika: Građanski rat koji dolazi iz Marvelove radionice i zasigurno će oduševiti sve zaljubljenike u strip junake.

X-men
X-men

KAKO DO ULAZNICA?

Za ovu filmsku avanturu darujemo DVA PUTA PO DVIJE ULAZNICE (2x2) za "Kapetan Amerika: Građanski rat" 3D projekciju u bilo kojem Cinestar kinu u Hrvatskoj. Imena 2 sretna dobitnika ćemo objaviti 8. svibnja 2016. do 18h. Sve što trebate napraviti je:

  1. lajkati Wall.hr portal na Facebooku
  2. ispod članka na Facebooku ostaviti komentar "Želim doživjeti 3D avanturu u Cinestaru!"