Zaljubite se - i smršavit ćete!

| Lifestyle |

Zaljubljeni par koji bismo svi voljeli biti
Jay Alvarrez i Alexis Rene

Mislite da se trebate dovesti u formu prije nego se vratite na dejtanje? Apsolutno ste u krivu, a to potvrđuje i novo istraživanje časopisa "Obesity". Naime, zaljubljivanje bi vam moglo pomoći da smršavite.

Istraživanje je bilo usko povezano s Harvardovom medicinskom školom, gdje su se bazirali na hormonu oksitocinu, često nazivanim hormonom ljubavi, koji se oslobađa u radnjama poput ljubljenja, grljenja i vođenja ljubavi. Novi proizvod koji bi vam mogao pomoći da smršavite je sprej za nos s oksitocinom!

Istraživanje je provedeno na 25 zdravih mladića, od kojim je 13 imalo normalan BMI, a 12 ih se smatralo pretilima. Prije doručka morali su našpricati nos te tek onda jesti, što je nakon 8 tjedana pokazalo vrlo zanimljive rezultate. Oni koji su jeli pod djelovanjem spreja jeli su oko 122 kalorije manje po obroku i u prosjeku 9 grama manje masnoća, a uz to im se i ubrzao metabolizam; Ne znamo kako to vama zvuči, no nama je fantastično!

Dok ovaj super lijek ne dođe do svoje finalne faze i krajnje u prodaji, jednostavno otiđite na spoj i zaljubite se - a onda gledajte kako kile idu dolje!

Brak ili mrak