Zaigrajte CluedUpp

| Lifestyle |

CluedUpp

Volite li Cluedo? Društvenu igru u kojoj je cilj razotkriti i uhvatiti ubojicu. Cluedo je igra na ploči u kojoj igrači pokušavaju razotkriti tri glavne činjenice ubojstva: ubojicu, mjesto ubojstva i oružje s kojim je ubojstvo počinjeno. Velika većina nas igrala je tu društvenu igru i usput se jako dobro zabavila.

CluedUpp preslika je društvene igre Cluedo. Zamislite Cluedo igrati uživo, u stvarnom svijetu, s pravim ljudima. The Zagreb Ripper Vam omogućuje upravo to. Oni u Zagreb dovode CluedUpp uzbudljivu detektivsku avanturu na otvorenom. Ako smatrate da imate ono što je potrebno da ulovite ubojicu onda je CluedUpp prava igra za Vas. CluedUpp je zanimljiva igra u stvarnosti, na zagrebačkim ulicama koja omogućuje da otkrijete svoje detektivske talente.

CluedUpp

CluedUpp u Zagreb dolazi 15. svibnja 2021. godine. Igra se tako da prijavite ekipu od šest ljudi, a cijena za šesteročlanu ekipu je 324,00 kn. Prijaviti se možete online. Igra se igra tako da otkrivate tragove po gradu i ispitujte virtualne svjedoke, rješavajte zagonetke i dovršavate izazove.Glavna parola CluedUpp-a je: "Može li se vaš tim detektiva prošetati gradom, riješiti tragove i razriješiti slučaj na vrijeme?".
Prijavite se i zaigrajte ovu vrlo zanimljivu igru te otkrijte detektiva u sebi!