Zagreb u 15 najboljih svjetskih advenata!

| Lifestyle |

Advent u Zagrebu

Već je dobro poznato da je zadnje dvije godine Zagreb preuzeo tron kao najbolji europski advent i da se ove godine za tu titulu bori po treći put. Međutim, veliko iznenađenje donosi CNN-ov članak, koji potvrđuje kako je zagrebački advent zaista poseban.

Naime, na jučer objavljenoj CNN-ovoj listi najboljih advenata na cijelom svijetu Zagreb se našao na visokom 14.mjestu. Lista ovog prestižnog medija nije rađena putem ankete, kao što je slučaj s europskom nagradom za najbolji advent gdje se hrvati pokazuju kao najbolji glasači, već su je slagali CNN-ovi novinari što dokazuje da je naš Advent doista poznat diljem svijeta.

Advent u Zagrebu

CNN je također izdvojio Fuliranje i božićni vlakić kao posebnosti adventa koje se nikako ne smiju zaobići. Osim Zagreba na njihovoj listi su se našli i adventi u Beču, Montrealu, Pragu, Berlinu, New Yorku, Barceloni itd., a na sam vrh liste zasjeo je Advent u Strasbourgu koji postoji od davne 1570.godine.

Advent u Zagrebu

Moramo priznati da smo veoma ponosni na naš grad i božićni advent koji je svake godine sve ljepši, svjetliji i raskošniji pa tako ne sumnjamo da ćemo ove godine, uz ovo visoko mjesto na CNN-ovoj listi ponovno osvojiti i titulu najboljeg europskog adventa. Obzirom da advent u Zagrebu traje do 1.1. još uvijek imate vremena posjetiti sve zanimljive i cool lokacije po gradu.

Advent u Zagrebu