Wall.hr-ovih 10: najpoželjniji Hrvati u 2017.

| Lifestyle |

Iako je Hrvatska poznata po predivnim ženama, ne smijemo zaboraviti ni na naše veoma poželjne muškarce, kojih ima na pretek. Zato je Wall.hr i ove godine izdvojio 10 najpoželjnijih Hrvata 2017.godine. Na našoj listi nalaze se muškarci raznih profesija, od nogometaša do glumaca i pjevača te različite životne dobi, no jedna stvar ih sve povezuje, a to je njihov primamljiv izgled.

Vedran Čorluka

Mnogi će se složiti da je Vedran Čorluka jedan od najzgodnijih nogometaša na svijetu. Iako nogomet igra u Rusiji, često ga imamo priliku vidjeti i u Zagrebu, gdje živi sa svojom djevojkom, prelijepom Frankom Batelić koja se našla na našoj listi najljepših Hrvatica. Tako da su Franka i Vedran definitivno najzgodniji hrvatski par, nadamo se da će tako i ostati.

Janko Popović Volarić

Popularan glumac Janko Popović Volarić svojim izgledom plijeni pažnju mnogih djevojaka i žena, često ga vidimo u klasičnom odijelu, a ove godine imali smo ga priliku gledati svake nedjelje u emisiji Supertalent gdje je svojim šarmom, svojom uglađenošću, ljubaznošću i pozitivom osvojio srca gledateljica širom lijepe naše. Mnogobrojni komentari su što je stariji, sve je muževniji i zgodniji, a mi se definitivno slažemo.

Mateo Kovačić

Još jedan mladi nogometaš koji osvaja srca mnogih djevojaka, međutim njegovo srce osvojila je predivna Izabel za koju se u lipnju i oženio. Mateo je svoju nogometnu karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu, a sada igra za jedan od najprestižnijih nogometnih klubova na svijetu, Real Madrid. Nadamo se da će ovaj prezgodan mladi par grijati ljubav zauvijek!

Luka Nižetić

Svestrani hrvatski pjevač Luka Nižetić  tijekom godina postao je popularan i kao dobar kuhar, plesač i glumac, ali i zbog svojeg privlačnog izgleda. U 2017. godini je izbacio novi singl "Voli me kao kiša" koji je bio pri vrhu svih ljestvica, a mi mu predviđamo tron hrvatske i svjetske scene. Go Luka, go!

Lujo Kunčević

Mladi filmski, kazališni i televizijski glumac Lujo Kunčević, sin glumice Biserke Ipše i redatelja Ivice Kunčevića, godinama je radio i kao maneken, osvaja svojim izgledom, ali i karizmom koju definitivno ima. Glumio je u televizijskoj seriji "Zlatni dvori", a mnogi mu predviđaju uspješnu glumačku karijeru u budućnosti.

Ivan Herceg

Ivan Herceg hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac, po mnogima je najzgodniji hrvatski neženja. Imali smo ga priliku vidjeti u mnogim hrvatskim hit serijama i filmovima, a 2017. godine pratili smo ga u sapunici "Čista ljubav". Djevojke širom zemlje uzdišu za privlačnim Hercegom, ali on još nije pronašao onu pravu, odnosno kako i sam kaže, privatnost želi sačuvati samo za sebe.

Dejan Lovren

Rođeni Zeničanin Dejan Lovren često je spominjan kao jedan od naših najperspektivnijih i najzgodnijih nogometaša. Svoju je karijeru također započeo u Dinamu, a sada igra za engleski Liverpool.

Goran Višnjić

Iako već niz godina ne živi u Hrvatskoj, ne možemo ne spomenuti jednog od naših najpoznatijih hrvatskih glumaca koji je stekao svjetsku slavu, a većina će se složiti da je Goran Višnjić definitivno jedan od najpoželjnijih i najzgodnijih Hrvata.

Antonio Lujak

Poznati maneken, producent i glumac iz Hrvatske svoju je karijeru uspješno izgradio u Americi. U 2017. godini prezgodan Antonio Lujak pojavio se u Netflixovom serijalu "Feel the Dead" čijih je nekoliko epizoda i producirao, a u 2018. imat ćemo ga priliku vidjeti u filmu "Robin Hood".

Filip Juričić

Tridesetšestogodišnji glumac Filip Juričić iz Zagreba oduševljava svojim izgledom i talentom. Imali smo ga priliku vidjeti u raznim ulogama, a trenutno glumi u predstavi "Revizor" u kazalištu Komedija.

Osim ove desetorice "najpoželjnijih" valja spomenuti i Vlahu Arbulića, Niku Kovača, Roberta Kurbašu, Viktora Dragu, Jerka Leka te Gorana Ivaniševića.