Wall.hr-ovih 10: najljepše Hrvatice u 2017.

| Lifestyle |

U godišnjem tradicionalnom izboru lifestyle portala Wall.hr za vas smo i ove godine izdvojili 10 najljepših Hrvatica 2017-e godine.

2017. godina službeno je završila, a s početkom 2018. odlučili smo napraviti osvrt na 2017. godinu te, za početak, na žene koje su svojom ljepotom njome dominirale. U moru prelijepih Hrvatica, bilo je doista teško izdvojiti samo 10 "najljepših", pogotovo jer se ukusi razlikuju. Svatko ima svoje favorite, a zajedno smo izdvojili najljepše od najljepših, naravno, one koje su dobile najviše glasova. Hrvatska je, pogotovo Dalmacija, prepuna izrazito lijepih žena. Mogli bi ih nabrajati i nabrajati, ipak u 2017. zaiskrila su nam sljedeća imena:

Franka Batelić

Franka Batelić

Činjenica je da Franka nikad nije bolje izgledala, a vratila se na hrvatsku pop scenu nakon četverogodišnje stanke hit-singlom "S tobom".

Iva Jerković

Iva Jerković

Voditeljica, manekenka i uspješna poslovna žena, vlasnica top beauty salona, gdje god se pojavi, svojom pojavom ostavlja sve bez daha. Njen širok i zarazan osmjeh topi stoljetne ledine. 

Lidija Bačić 

Lidija Bačić

Splićanka koja je u ovoj godini izazvala dosta pomutnje, što svojim stasom, što glasom. Jedno je sigurno - ne možeš je ne primjetiti. Prepuna samopouzdanja pljeni sve poglede i mami uzdahe. Novim singlom "Jedna je noć" Lidija najavljuje novi album "Revolucija" koji je planiran za proljeće 2018. godine

Izabel Kovačić

Izabel Kovačić

Dvadesttrogodišnja supruga nogometaša Real Madrida, Matea Kovačića obara svojom ljepotom i modnim izborima. Uvijek nasmiješena i zavodljiva jednoglasno je ušla u prvih deset.

Iva Leko

Iva Leko

Prelijepa brineta nekadašnja je manekenka i majka dvojice prekrasnih sinova koja blista besprijekornom linijom i nepogrešivim modnim ukusom. Iva koja je inače diplomirana ekonomistica, od kad se rastala, bacila se u biznis s nekretninama. Više i izlazi te je se može vidjeti u šetnji gradom ili pokojem događanju što do sada i nije bio slučaj.


Severina Kojić

Severina Kojić

Jednostavno je, Severina ne može ne biti među prvih deset. Severina je ipak Severina. Svaki put kad je vidimo uživo ili vidimo njezin novi editorijal, reklamu, spot, nastup, bilo što ostajemo doslovno bez daha. Ova godina donijela joj je rekordne uspjehe singlova "Otrove", "Kao", i "Mrtav bez mene". 

Jelena Rozga 

Jelena Rozga

Prirodna plavuša besprijekorne figure koju vole stari i mladi, za njom uzdišu i muškarci i žene, a da je definitivno i kraljica scene potvrđuje njezin aktualni album "Moderna žena" koji je najprodavaniji u prvih deset mjeseci 2017. godine. 

Jelena Glišić

Jelena Glišić

Samozatajna ljepotica - poznata manekenka, voditeljica, Lotto djevojka pljeni svojom ljupkošću, jednostavnošću i odmjerenošću.

Antonija Mišura, danas Sandrić 

Antonija Mišura Sandrić

Šibenčanka Antonija prelijepa je košarkašica koju su neki mediji prozvali i najljepom sportašicom svijeta. Nedavno se ošišala, nabacila šiške te oduševila fanove novim izgledom.

Paula Puškaš

Paula Puškaš

Prelijepa mlada manekenka plijeni poglede gdje god se pojavi, a zbog njenog posebnog izgleda muza je mnogih dizajnera.

S obzirom na to da u Hrvatskoj ima mnogo prelijepih žena, teško je izdvojiti samo njih 10 pa tako moramo spomenuti i ljepotice kao što su Nika Poljak, Tatjana Jurić, Lejla Filipović, Iva Kastrapeli, Lana Banely, Lana Jurčević, Nikolina Pišek, Kim Kosanović, Vedrana Linardić, Mia Matić, Helena Šopar, Nives Ivanišević...