Vole li žene baš sve položaje u seksu?

| Lifestyle |

Položaji u sexu
Položaji u sexu

Je li vaš čitav seksualni život bio laž? U ispitivanju proveodenom na  preko 1200 žena o njihovim omiljenim pozama u seksu, rezultati vam se neće dopasti. Žene smatraju obrnutu kaubojku, doggy položaj ili pozu 69 najgorim položajima. Velike su šanse kako su ova tri položaja vaš cijeli nastup od puberteta.

Muškarci se pouzdaju u misionarski položaj jer je lagan, efikasan i pruža sjajan osjećaj – no kako se čini, žene ga oduvijek mrze. Kako bismo objasnili izvor nezadovoljstva, porazgovarali smo s najvećim stručnjacima u ovom polju i saznali sljedeće:

 • Doggy poza
  Zašto je ne vole: Jednostavno je prebolna jer je udarate u cerviks, a zato je penetracija više bolna nego strastvena. Ženama doggy poza nije dovoljno intimna jer one traže povezanost. Muškarcima je sjajno promatrati ženu na sve četiri, no njen pogled na krevet nije ni upola toliko uzbudljiv. 
Kako riješiti problem: Kako biste spriječili bol, gurajte ga kratko i plitko radije nego brzo i duboko. Plići ulazak će stimulirati prednju trećinu vagine koji je najosjetljiviji dio. Za povezivanje joj prođite rukom kroz kosu, nagnite se kako biste je poljubili ili joj sišite vrat.
 • Žena gore
  Zašto je ne vole: jednom rječju – nesigurnost. Većina žena se osjeća nesigurno kad su gore jer se brinu kako im izgledaju trbuh i dojke iz vašeg kuta gledišta. Iako vama ona izgleda svjetski, čak I najmanja sitnica će ubiti strast u njoj.  Kako riješiti problem: Prebacite se na bok. Neka ona legne na leđa I podigne nogu, ugurajte se između njenih nogu pod kutem od 90 stupnjeva i lagano uđite u nju. Na taj način, njene će noge vas lagano obaviti.
 • Obrnuta kaubojka
  Zašto je ne vole:  Teško je postići orgazam u tom položaju – a sve ne sjeda na svoje mjesto kada vas jaše u obrnutom smjeru. Ova je poza seksi i avanturistička, no kad napokon uđete u nju sve neće biti na svom mjestu. Često se sve svodi na činjenicu kako luk vašeg penisa ne odgovara kutu nagnutosti njene vagine. Drugim riječima, možete se ozbiljno ozlijediti tamo dolje. Da ne spominjemo da je poza neugodna. Kako riješiti problem: Ako želite dobar pogled, pređite u doggy položaj (s našim savjetima za poboljšanje ove poze, dakako). Ako inzistirate na faktoru prljavosti, ustanite i nagnite je prema naprijed. Ruke joj naslonite na ogledalo i uđite u nju odostraga te koristite ogledalo za svoj doživlja.
 • Misionarski položaj
  Zašto je ne vole: Ne dira sve prave točke. 

 Kako riješiti problem: Pokušajte s položajemo koji nalikuje misionarskom, ali je vaše tijelo udaljenije i postavljeno na stranu. Umjesto da vam prsa budu oslonjena na njena prsa, neka vaša prsa budu u ravnini njenih ramena. Neka ona savije noge pod 45 stupnjeva kako bi nagnula bokove, čime ćete biti u konstantnom kontaktu s njezinim klitorisom.
 • 69
  Zašto je ne vole:  Ona je prezaposlena ovdje. Ženama je teško se usredotočiti na primanje dok pružaju zadovoljstvo. A klimaks ovisi o njenom mentalnom stanju.  Kako riješiti problem: Bolje je da naizmjence primate i pružate zadovoljstvo.