Vodič za Black Friday popuste

| Lifestyle |

Black Friday

Iako u hrvatskim dućanima i nama dostupnim online dućanima popusti nisu ni blizu onim američkim gdje se može uhvatiti i najnovije tehnološke proizvode po cijenama oko +70 posto, ipak se planirajući na vrijeme i kod nas može obaviti dobra kupovina.

Svi veći trgovci najavili su akcije povodom Crnog petka, a uglavnom akcije traju cijeli ovaj tjedan, pretpostavljamo do Cyber Mondeya. Kako je pred nama vrijeme blagdana i kupovine poklona najmilijima, isplati se iskoristiti popust kako biste kupili poklone, ali i došli do nekih željenih modnih komada ili si kupili neki kućanski aparat koji ionako morate. U nastavu donosimo pregled zanimljivih popusta.

Svi su shopping centri najavili popuste u svojim dućanima u svojim gradovima, pa pogledajte i na njihovim stranicama koji je popust točno u kojem dućanu jer se razlikuju u nekim slučajevima po gradovima i centrima.

Moda

Ono što mnoge žene zanima su popusti u njihovim najdražim dućanima, H&M ima pred BF akcije gdje daje -25%na određeni asortiman svaki dan, pretpostavlja se da će u petak ići -20% na cijeli asortiman kao i prošle godine. Iz Zare obivamo informacije da određeni asoritman ide na -50%, a isto će ići u Pull&Bear, Stradivarius, Bershku i Oysho. Nadamo se i tu popust na cijeli asortiman i ostaje nam sve sigurno smjestiti u košaricu i čekati. Aldo ima do 50 posto na cijeli asortiman, Calzedonia 20% na sve, kao i Comma, Deichman 30-50%, Mango do -50%, Fashion&Friends 30% na sve, Shooster 20% na sve, a -50% na određene modele, Optika Anda 30% na sunčane naočale, 50% na dioptrijske, Amarie ima -30% na odabrane komade, Sinsay ima us kod BF40HR 40 posto popusta. Poanta – svi dućani će ići s popustima, kako u dućanima, tako i online. Naša je preporuka da pripremite košarice ranije i čim krenu popusti obavite kupovinu jer će sigurno neki traženiji komadi nestati.

Djeca– Ciciban 30% na dio asortimana, Baby Center 30% na odjeću i obuću, do 60% na igračke, do 40% na opremu, velike popuste 50-70%  imaju svi dječji dućani – Choconillas, Mali Zakladi, Hajdi.hr Fun Baby, Kinderfeets na svojoj stranici ima-20% na sve, Denis igračke – 20-50% na odabrane igračke, Svijet Beba -50%, dućan za najmlađe Ne. Ne. Ne. shop imati će 40 posto popusta, Andtoys - stem igračke za djecu imaju 20% popusta na sve igračke, 

Ljepota– MAC ima -30% na odabrane proizvode,, -20% na sve druge, Khiels 20% na sve, LOccitane -15-20% na sve, Rox beauty ima 20-40% popusta i na njihovoj se stranici može kupiti Dyson styler za kosu sa svim dodatcima uz popust od -20%, Delmerion ima također popuste i -30% na cijeli Apivita asortiman, Farmacia ima popuste do 30% popusta na odabranu kozmetiku, dodatke prehrani, beauty i medicinske uređaje, Kiko Milano ima -30% na cijeli asortiman, Lancome ima svoju .hr stranicu po novome i tamo ima 20% popusta na cijeli asortiman.

Tehnologija/kućanski aparati - iStyle – određeni modeli po posebnim cijenama, Santa Domenica -20% na određene kartice, do - 50% na određene proizvode, Xiaomi je najavio veliku akciju koja je za sada tajna, ekupi ima popuste do 50 posto, kao i mall.hr,

Putovanja - Falkensteiner hoteli daju popust od 40 posto na svoju ponudu, Aminess hoteli do 50 posto popusta, Valamar hoteli uz kod BLACK2022 imaju do 40%,  Boooking.com ima 30% popusta na smještaj diljem svijeta.

Ostalo: Enzahome dućan s namještajem imati će do 40 posto popusta,Emmezeta popuste 30-60% posto, kao i Harvey Norman, Zoo City ima 20% na ukupnu kupnju

I još nešto, DM i ove godine ima svoju akciju Giving Friday, tako da 5% od ukupnog dnevnog prometa donira u humanitarne svrhe. Zato svoju DM kupovinu obavite upravo u petak.

Sve u svemu, nema tko  nema neku akciju povodom Crnog petka, predlažemo vam napravite listu poklona za Božić i provjerite jesu li ti proizvodi na akciji. Neki trgovci imaju popuste na cijeli asortiman, neki na samo odabrani dio asortimana, ali sve u svemu, lijepo je nešto kupiti uz popust, pogotovo ako bi to ionako kupili. Sretna vam kupovina.