Vodić kroz ljeto u Zagrebu - festivali koje vrijedi posjetiti

| Lifestyle |

Ljeto u Zagrebu

Sada sa sigurnošću možemo reći kako je ljeto stiglo. Toplo vrijeme, sunčani i dugi dani su nas zaista razveselili. Grad je živnuo te pokazao kako ljeto na vrućem zagrebačkom asfaltu nikako ne mora biti dosadno. Razni festivali i fora mjesta za druženja preplavili su zagrebačke ulice i zato vam mi donosimo mali vodič s trenutno najcool mjestima u Zagrebu.
1. Baš Naš
Baš Naš festival na Klovićevim dvorima je place to be i ove godine. Vrlo poznati festival nikad nas ne razočara pa je tako i ove godine ponuda hrane i pića zaista raznolika. Dobra glazba i nastupi poznatih glazbenika poput Vojka V ili Nene Belana uveseljavat će Zagrepčane do 28. lipnja 2021. godine stoga požurite kako biste mogli uživati u dobrom iću i piću uz kvalitetnu muziku i predivan pogled na grad.

Baš Naš

2. Foodballerka
Foodballerka, kao što joj i samo ime govori, je festival posvećen nogometu, ukusnoj hrani i zanimljivoj ponudi pića. Festival se smjestio u sred šume na Tuškancu odnosno na platou garaže Tuškanac. Navijačka atmosfera je osigurana, a zabava nakon utakmica je garantirana. Utakmice na Foodballerki ćete moći pratiti sve do kraja Eura 2021. godine.

Foodballerka

3. RougeMarin park
RougeMarin Park kao i prošle godine nas je oduševio. Odlično je što ovaj RougeMarinom ljetni koncept traje sve do 9.-tog mjeseca stoga ćete u specijalitetima i ugodnom ambijentu koji pruža utočište od uzavrele gradske vreve moći uživati cijelo ljeto. RougeMarin Park smjestio se na adresi ulice Frana Folnegovića 10.

RougMarin Park

4. Zagrebački Modulee
Neki su dan krenula druženja na Zagrebačkom Modulee koja će trajati sve do 31. srpnja 2021. godine. Događanja su zaista raznolika jer na Zagrebačkom Modulee moći čete uživati u raznim kulinarskim specijalitetima, predstavama, koncertima i izložbama. Festival se smjestio na istočnom parkiralištu uz Aveniju Većeslava Holjevca u Novom Zagrebu.

Zagrebački Modulee

5. Food Truck festival
Zagrebačko more odnosno Jarun dom je za jedan od najzanimljivijih festivalskih druženja ovoga lipnja, Food Truck festivala. Festival je koncipiran u više zabavnih zona tako na festivalu možete pronaći Staropramen Pivkan zonu, Hendricks zone za sve ljubitelje gina i pjenušca, Kutjevo Vinsku zonu, Badel koktel zonu, Martini Fiero osvježavajuću zonu, zonu za naše četveronožne prijatelje to jest PET centar zonu, Kids zonu i Mjuza zonu te Slatku zonu. Food Truck festival trajat ću do 4. srpnja 2021. godine.

Food Truck festival