Vjenčani prsten protiv varanja

| Lifestyle |

Prsten protiv varanja
Prsten protiv varanja

 Vjenčani prsten simbol je ljubavi, povjerenja i povezanosti, ali i bračne obaveze. Zato ih muškarci, ali i žene skidaju kad kreću u avanturu varanja.  

"Thecheeky" je dizajnirao prsten koji će otežati olako skidanje ovog simbola vječne ljubavi. Unutar prstena smjestili su negativ natpisa “I’m married” koji se već nakon kratkog nošenja utisne u kožu poput žiga. Muškarci koji žele okolo švrljati morati će misliti puno unaprijed i skinuti prsten na vrijeme kako se ovaj trag ne bi vidio. Poznato je kako muškarci ne misle puno unaprijed pa će im ovaj prsten zaista otežati druženja s mladim damama. Iako, nama se čini da je u zadnje vrijeme mladim damama sve manje bitno je li muškarac s kojim se druže oženjen ili ne pa nismo sigurni koliki će efekt imati ovaj prsten. U svakom slučaju, dobra je fora, a možda trag na prstu podsjeti vašeg muškarca na riječ koju je dao pa sam na vrijeme odustane od ovog nezrelog podhvata. Sumnjamo, ali se ipak nadamo da bi moglo biti tako.

Trag koji ostavlja prsten protiv varanja
Trag koji ostavlja prsten protiv varanja

Inače, prsten je napravljen od titana, cijena mu je 3285 kuna (550$) i za razliku od vaše ljubavi, dolazi sa doživotnom garancijom.