Viktor Drago: Važna obavijest!

| Lifestyle |

Važna obavjest
Važna obavjest

Hrvatski katolički konzorcij, upozorio je svoje vjerne pratitelje i sluge o epidemiji, pošasti svjetskih razmjera - Istanbulskom kompleksu!

Izdan je i crveni alarm (standardna boja koja simbolizira revoluciju, komuniste i vrijeme kada se crkva morala baviti vjerom u neprofitabilnim uvjetima u Hrvatskoj, a istovremeno i agresiju kod stoke sitnog ili bez zuba, poput bikova u koridi, u kojoj životinja također uvijek bude žrtvovana u tradicionalnom ritualu muškosti i smrti).

Ova bolest koja prijeti svim uzrastima podjednako napada vitalne dijelove organizma, poput mozga, što je još najmanja prijetnja za Hrvatske građane, nenavikle na korištenje i kritičko razmišljanje, ali ozbiljna intoksikacija mogla bi izazvati odbacivanje odjeće vlastitog spola te odijevanje u suprotni ili još gore, nešto između te spriječiti osnove komunikacije između članova obitelji, uvlačenje u pelene za starije osobe.

Za učestalo napastovanje najmlađih, vjerske su organizacije srećom pronašle lijek u zataškavanju ove opake bolesti.

Bolest se po svemu sudeći proširila turskom kavom, posebice širom Dalmacije, a veću dozu neurotoksina unio je prije par godina, zavodljivi Onur, iz popularne turske sapunice, koji je u Hrvatsku ubačen tijekom posjeta u aranžmanu tvrtke Agrokor, a u vlasništvu jedne konzervativne katoličke i bogobojazne obitelji koja je prva prepoznala simptome zla i na vrijeme se sklonila van granica hrvatske, srećom spasivši svoje bogatstvo, oteto od vjerovnika i svih koji su im dali svoje povjerenje ili ušli u nikad plaćene suradnje i aranžmane.

Situacija je krajnje ozbiljna, a počela su i nagađanja da je hrvatski predsjednik Kolinda G. K. u stvari ŽENSKO!!!

Preuzimanje kontrole nad Hrvatskom od strane žena, moglo bi imati katastrofalne posljedice po društvo, poput one od domaće politike u posljednjih 25 godina, uništenog gospodarstva i općeg beznađa. Zato hitno treba postaviti izaslanike, nejasnih spolnih obilježja, poput svete Ruže Tomašić, kako bi počela pripremati obranu s obzirom na ranije iskustvo u susretu sa sretnim državama poput Kanade, u kojoj trenutno, svoje građane slobodama govora i odabira načina života u ekonomsko stabilnoj zemlji, terorizira Justin Trudeau, pričama o ravnopravnosti i ljubavi!

U pomoć je pozvana i ekipa obraćenih pjevačkih zvijezda, čak dva repera, sastavljena u aid duo "Bijeli prah", a utjehu svima koji je trebaju, a još nisu, pružit će sveta Simona, koja će izgovarati nerazumljive riječi utjehe, s naglaskom na svoju osobnu čistoću! Ona će i otpjevati himnu katoličke crkve, svoj veliki hit : MENI TREBA LOVA!. Jedina ljubav osim prema novcu koja može biti tolerirana u Hrvatskoj je ona prema krunici, dekoracijama od zlata, onixa, krađi, laži, profiterstvu, kumstvima, nekažnjenim i ne procesuiranim ubojstvima i pronevjerama.

Obrana od opake bolesti nenasilja održat će se na prosvjednim skupovima gdje će okupljeni svojim neznanjem i glupošću i prijetnjama svjedočiti o tome kako se zaštititi od napretka, međusobne tolerancije i uvažavanja različitosti. Okupljene će supruge, većinom fizički i psihički maltretirane od svojih partnera, tihim hodom pognute glave, odati počast svom promašenom životu. Glavno da je muž zadovoljan.

Sakupljanje milodara bit će organizirano na više lokacija, a okupljeni će svoj novac moći ubaciti u gepek Mercedesa poznatih im župnika općine u kojoj obitavaju, a od istih će dobiti i sve potrebne informacije i upute za daljnje aktivnosti !

Važno, ne se informirati, čitati knjige (najbolje spaliti), a svaki suvisli argument snažno nadglasati uzvicima Franjo, devedesetprva i ZNA SE!

Pozivom na molitvu za Isusa kojeg su njegovi suvremenici također veselim povorkama, kamenjem, kopljima i prozivanjem za izdaju ispratili na njegovom putu ka širenju dobra i poruke ljubavi!

Oprostimo im još jednom, jer ne znaju što čine.

Nekoliko dana po potpisivanju konvencije, pretrpani općinski uredi, sa zahtjevima za promjenu identiteta i spola potvrdili su sve strahove vjerskih vođa. Napuštena djela lutaju ulicama, bez mogućnosti da pronađu svoje roditelje, koje su nekada zvali mama i tata, a dolaskom novih zakona to im je uskraćeno ... svijet kakav smo poznavali, više ne postoji :))))

Važna obavjest
Važna obavjest