Veze započete na Internetu traju duže

| Lifestyle |

Upoznali ste svog partnera na Tinderu ili nekoj drugoj online dating platformi? Onda čestitamo! Prošlo je vrijeme u kojem se trebate stidjeti i lagati da ste upoznali partnera u supermarketu, jer potvrđeno je da veze započete online traju duže!

U međuvremenu, analiza podataka pokazala je i da jedna trećina veza koji su započeli na Internetu završavaju s brakom. I još bolje, znanstvenici sa Sveučilišta u Beču i Sveučilišta u Essexu su otkrili da ti brakovi i traju duže.

Nemojte se brinuti ako se ne možete osvrnuti na ljubavnu priču à la 'Pretty Woman', jer ste upoznali svog partnera na poprilično neuobičajen način na ekranu svog pametnog telefona. Šansa za uspjehom vaše veze je prilično visoka. Svakako viša od onih veza započetih u 'normalnom' okruženju.

Ako pogledate činjenice, to zvuči nekako prilično logično. Prije Tindera morali ste tražiti svog princa u stvarnom svijetu koji je zapravo poprilično uzak. To je tada bilo ograničeno na rodni grad, radno mjesto i krug prijatelja.

Zahvaljujući online platformama, sada je moguće tražiti partnera i izvan vlastitih mogućnosti, a ljudi su i opušteniji pri početnom tipkanju te brzo mogu zaključiti jesu li jedno za drugo i da li se slažu.