Vaši će klinci jednostavno obožavati Dr. Luigi papuče

| Lifestyle |

Dr.Luigi Kids najbolji odabir papuča za vašu djecu

Većinu svoga vremena djeca provode ili bi trebala provoditi u svojim papučama pogotovo u hladnijem, zimskom razdoblju, stoga je vrlo bitno da najmlađe generacije imaju kvalitetnu medicinsku obuću u kojoj se svakodnevno mogu igrati te koje su dokazano optimalan odabir u zaštiti zdravlja i njezi djece.

Tvrtka Dr. Luigi dugogodišnji je proizvođač medicinske obuće – njihova je obuća po prestižnim europskim standardima svrstana u kategoriju medicinskih pomagala. Upravo taj je certifikat postignuće koje najbolje potvrđuje kvalitetu samih Dr. Luigi proizvoda  koje možete pronaći isključivo u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama ortopedskih pomagala.

Dr. Luigi obuća služi kao medicinsko pomagalo osobama koje se suočavaju s problemima i bolestima nogu. Kvalitetu proizvoda potvrdili su i brojni eminentni stručnjaci i doktori ortopedije koji Dr. Luigi obuću smatraju odličnim pomagalima za prevenciju problema sa zglobovima, cirkulacijom i proširenim venama, artritisom, osteoporozom, dijabetesom, gojaznošću. Praktičnost i kvalitetu prepoznali su i potrošači te je  Dr. Luigi obuća je svakim danim sve traženija.

Dr.Luigi Kids najbolji odabir papuča za vašu djecu
Dr. Luigi Kids

Kvalitetna Dr. Luigi medicinska obuća zna zašto i kako se obratiti djeci

U okviru multimedijskog projekta Dr. Luigi Kids, Dr. Luigi odlučio je zaroniti u čarobni dječji svijet te putem raznih iznimno zabavnih platformi približiti svojim najmlađim korisnicima Dr. Luigi medicinsku obuću. Zabavne platforme koje djeca ne smiju nikako propustiti su:

  • Pričicu Papučice slatkice objavljenu u Nacionalno-sveučilišnoj knjižnici na svjetskim jezicima: engleskom (Slippers the cuties), francuskom (Les chaussons mignons), njemačkom (Die entzückenden Pantoffeln), talijanskom, ruskom, mađarskom, turskom i japanskom;
  • edukativne igračke koje razvijaju pamćenje i koncentraciju (memory karte i puzzle), karte brojalice kojima djeca uče brojati i ABC karte kojima uče abecede za one malo mlađe;
  • kompjuterske igrice Windowse, Android i IOS programe za one malo starije;
  • animirani film za najmlađe korisnike čiji će trailer uskoro biti dostupan. 
  • Dr.Luigi Kids najbolji odabir papuča za vašu djecu
    Dr. Luigi Kids

Uz inovativni i edukativni pristup ovog multimedijskog projekta, ne sumnjamo da će najmlađima u bezbrižnoj igri uskoro stopala čuvati Dr. Luigi medicinske papučice. Tako su prošli vikend u Muzeju za umjetnost i obrt klinci imali priliku upoznati Princezu Mudricu, Kralja Izumitelja i Papučice Slatkice te se uz pjesmu, smijeh i poklone Djeda Božićnjaka dobro zabaviti!

Lagane i udobne, izrađene od prirodnih materijala, ove su papučice u veselim bojama savršeni proizvod za mališane. Postojanost i otpornost na deformacije također su veliki plus ove obuće za one najaktivnije, što potvrđuju i stručnjaci.

Dr.Luigi Kids najbolji odabir papuča za vašu djecu
Dr. Luigi Kids

Kvaliteta Dr. Luigi Kids obuće prepoznata i od strane stručnjaka

Dr. Luigi Kids International Club iznimno je ponosan što kao dio svoga tima ima i prof.dr.sc. Milivoja Jovančevića, primarijus pedijatra, koji je prepoznao kvalitetu medicinske obuće namijenjene djeci.

Jamstvo u obliku posjedovanja europskog certifikata kvalitete kojim se obuća kategorizira kao medicinski proizvod predstavlja iznimno važan element u zaštiti zdravlja djece i njihovog neometanog rasta i razvoja. Obuća tvrtke Dr. Luigi zadovoljava sve uvjete, te sa stajališta zdravlja predstavljaju vrhunski proizvod i optimalan odabir u zaštiti zdravlja i njezi djece“, rekao je prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, primarijus pedijatar.

Djeci je za zdrav razvoj cijelog tijela pa tako i stopala, potrebna provjerena njega za koju vam Dr. Luigi može garantirati. Postati mogu savršen božićni poklon uz pričicu i edukativnu ili kompjutersku igricu kojemu ćete se veseliti i vi i vaši klinci.

Dr.Luigi Kids najbolji odabir papuča za vašu djecu
Dr. Luigi Kids