Vanja Mamić: Najseksi muški organ je...

| Lifestyle |

Mozak!

I tako smijeha nikad dosta…

Nama ženama tema i temica ne manjka stvarno nikad.  A pogotovo ne na babinjacima.
Bilo je tako i prošli tjedan… I puno puta prije i još puno puta će biti… jer nema ništa bolje nego kada se nađu prijateljice na okupu, kad sve puca od smijeha i zafrkancije.

Ne pričaju samo muškarci o komadima, vezama i seksu.

Plakanje do suza, komentiranje bez predrasuda, bez glume, bez ustegnutosti, bez laži… To mogu samo samosvjesne zrele žene. Žene sa stavom. Žene koje znaju puno više od onoga što se od njih očekuje.


Tako naša tema večeri, kojoj se od suza smijem već danima, je: “Što danas može privući jednu nadasve jaku ženu?”

Prošle smo sve varijacije, kombinacije i strategije… I vrlo lako definirale “nešto” što izgleda ni u bajkama ne postoji…

Dakle, koji je najsexi muški organ koji privlači sve žene ???
I odgovor je… (sve ono što muškarac nikada ne bi rekao za suprotan spol) - MOZAK!!!
Taj čaroban organ koji je razvojem ljudskog bića gotovo iščezao iz anatomskog atlasa muškog roda.

Kod većine postoji samo jedna glava s lokacijom ispod trbušne šupljine, koja reagira, na žalost, samo na veličinu grudnog koša, dužinu nogu, ispupčenost guze… Sve druge signale i frekvencije teško lovi, bez obzira što je kao antena u položaju primanja podražaja, uspravan kao kip slobode.
I onda kako da se iz svih dogodovština koje se nama ženama događaju od srca ne nasmijemo?
Kad bolje razmislim, ne znam zapravo da li je to uopće smiješno ili samo beskrajno tragično pa se u stvari smijemo na vlastiti račun.

Naravno, iznimke potvrđuju pravilo, tako da smo uspjele pronaći i nekoliko “endema”, koji zaista imaju mozak iznad trbušne šupljine i mogu kontrolirati ili bar pokušavaju kontrolirati niže organe, samo njih je stvarno toliko malo da bi ih i UNESCO trebao zaštititi.

Čak i kada prekinete dugogodišnju vezu ili brak, kod muškaraca je uvijek jedna te ista misao vodilja, bilo to samo ispijanje kave ili neobavezno druženje, telefonski razgovor ili slučajni susret: “Kako još jednom osvježiti dojmove ugode koje smo nekada imali?”

I tako, srećom da postoji jača strana, da te dojmove odmah stavi na svoje mjesto jer u suprotnom nastaje trenutni kaos.

Vratimo se mi na muški mozak.

Mozak, koji je u ženinim očima jedini šarmer, jedini može ići u korak sa samosvjesnim ženama.

Ali samo onaj muški mozak koji nam daje taj beskrajno potreban osjećaj jačine koju muškarac MORA posjedovati u odnosu na ženu.

Naravno, nije dovoljno biti doktor nauka, no ako se uz šarmantnog i inteligentnog muškarca ukomponira sposobnost i promućurnost i privatno i poslovno, onda tu zaista pričamo o endemima.
Biti frajer, pametan, sposoban, šarmantan, duhovit i k tome još samo naš, je izgleda samo bajka koju od djetinjstva nikako da prestanemo sanjati…