Upoznajte aplikaciju koja će vam pomoći prebroditi prekid

| Lifestyle |

Što nakon prekida?

Danas postoji aplikacija gotovo za sve – uključujući i aplikaciju koja će vam pomoći prebrodi raskid s partnerom ili partnericom. Predstavljamo vam „Rx Breakup“ aplikaciju koja vas vodi kroz 30-dnevnih program koji se sastoji od 3 razine te pruža stručne savjete o tome kako se oporaviti od prekida ili prekinuti ljubavnu opsesiju. Osnivačica tvrtke „Stila cosmetics“, Jeanine Lobel i njezina poslovna partnerica, terapeutkinja Jane Reardon, stvorile su aplikaciju koja će pomoći ženama nositi se s emocionalnim nevoljama bolnog prekida.

"Svatko od nas može se poistovjetiti s emocionalnom boli slomljenog srca – Rx Breakup aplikacija natjerat će vas na neke korake koji će vam pomoći riješiti se loših posljedica prekida poput nemotiviranosti, loše volje, asocijalnosti i loše brige o fizičkom zdravlju tijela. Ovih dana, odnosi i raskidi često se odvijaju u digitalnoj sferi pa smo došle do zaključka – zašto se ne bi i oporavak odvijao unutar te sfere?“, rekla je Jeanine Lobell.

Aplikacija ima prijateljsku vibru i šik ilustracije koje vas prate svaki dan kroz vježbe i aktivnosti. S njom možete započeti prvi dan nakon prekida ili mjesec dana nakon – kako god bilo, ne može vas povrijediti, zar ne? Link za dowload nalazi se ovdje.

Rx Breakup