Ukusni kokteli koji su kalorijske bombe

| Lifestyle |

Pixabay

Ako planirate smršavjeti, onda je potrebno zaboraviti na alkohol, posebice na koktele.

Razlog za to je što mnogi od njih mogu biti prave kalorijske bombe, što u principu znači da ste, umjesto što ste popili svoj omiljeni koktel, mogli ručati u istoj kalorijskoj vrijednosti.

Pogledajte koliko vas zadovoljstvo ispijanja koktela može koštati.

Pina Colada
Pina Colada je jedan od najkaloričnijih koktela pa svi oni koji su na dijeti trebaju zaboraviti na postojanje ovog koktela. U čaši ovog slatkog napitka od bijelog ruma, kokosovog sirupa, ananasovog soka i slatkog vrhnja ima kalorija koliko i u jednom većem obroku, čak 550.

Long Island Ice tea
Sadrži nevjerojatnih 780 kalorija. Zvuči nevjerojatno? Pa i ne baš. Jer je ovaj koktel kombinacija votke, tekile, ruma, džina, posebne kombinacije soka od limuna i sirupa te Coca Cole.

Margarita
Još jedan koktel koji može biti poguban za vašu dijetu je Margarita. Ovaj koktel se pravi uz pomoć tekile i soka limete, a jedna čaša ovog koktela sadrži čak 530 kalorija.

Mai Thai
Ovaj koktel ima dvije vrste alkohola u sebi i sadrži blizu 340 kalorija. Ako mislite da to baš i nije puno, usporedite to s čašom vina koja sadrži samo 121 kaloriju.

White Russian
Sve što je napravljeno od slatkog likera od kave, votke i slatkog vrhnja ima i dosta kalorija. Jedna čaša sadrži 330 kalorija.