U Londonu je otvoren Fendi caffe

| Lifestyle |

Najfotogeničnija šalica kave koja se na pojavila na Instagramu zasigurno je ona iz londonskog Fendi caffea koji se nedavno otvorio u Harrodsu.

Instagram/@retailfocus

Smješten na petom katu kultne robne kuće, Fendi Caffe otvoren je za posjetitelje tijekom cijelog srpnja i kolovoza. Poseban naglasak stavljen je na jelovnik koji je inspiriran Italijom, domom poznate luksuzne modne kuće.

Prostor je, svojim umjetničkim djelima, transformirao umjetnik Joshua Vides stvarajući monokromno suvremeni interijer ukrašen dvostrukim logotipom "FF" u crno-bijeloj grafici.

Instagram/@chelsea_gray00

Naručiti možete i Fendi logo kavu, peciva u obliku vrećica ili dvostruku 'FF' tortu.

Instagram/@retailfocus

Uz caffe otvoren je i pop-up Fendi Peekaboo bar, koji kupcima nudi personalizaciju njihovih Mini Peekabooa torbi isključivo u Harrodsu . Kupci će moći miješati i uskladiti tri ključna elementa popularne torbe (tijelo, ručka i remen) kako bi stvorili vlastiti stil, a u ponudi se nalazi više od 20 različitih opcija za tijelo torbe i 25 varijacija ručke te sedam mogućnosti za remen torbe.

Instagram/@chelsea_gray00

Kako bi zaokružili cijelu Fendi priču otvoren je i Fendi concept store u sklopu Harrods' Shoe Heavena koji će biti otvoren šest mjeseci.

Instagram/@chelsea_gray00