Trikovi da vaš dečko bude nježniji

| Lifestyle |

Instagram/ @dirtybootsandmessyhair

Svaki dečko na početku veze bude jako nježan, a vremenom trenuci nježnosti postaju sve rjeđi.

To je normalno u svakoj dugoj vezi, ali uz par trikova možete vratiti nježne geste kao na početku veze.

Pročitajte 3 savjeta kako da vam dečko bude nježniji:

Pokažite mu primjerom
Umjesto da se ljutite što vas nije primio za ruku dok ste šetali, preuzmite inicijativu i vi primite njega. Pomazite ga po leđima u prolazu, izmasirajte kad dođe s posla… bilo koja prilika za dodirivanje je dobra prilika. Kaže se da slika govori tisuću riječi. Ali i topli dodir također.

Podsjetite ga
Upitajte ga, na primjer, sjeća li se kako ste posljednji rođendan proslavili u krevetu ili kako vam je prije pet godina organizirao romantičnu večeru na pustoj livadi, samo za vas dvoje. Napomenite mu što je na vas ostavilo najjači utisak. To će doživjeti kao kompliment i natjerat ćete ga na razmišljanje… i možda mu ubaciti bubu u uho za neku novu cool ljubavnu “akciju”.

Recite mu što želite
Muškarci često nisu u stanju da osjete kako želite da vam pokažu ljubav. Zato mu recite što bi vam odgovaralo – bila to seksi masaža prije spavanja, ljubakanje pred televizorom ili – dugi razgovor s puno smijeha, kakvih je nekad bilo “na bacanje”. Ponekad život – poslovne obaveze, djeca, stres, mogu neprimjetno udaljiti partnere, a kad primijetite da se to dogodilo, vrijeme je da se vratite jedno drugome u zagrljaj.