Trik pomoću koje vas noge neće boljeti niti nakon dugog šetanja u štiklama

| Lifestyle |

Kako bez bolova preživjeti dugo nošenje štikli?

Postoji posebna veza između žena i cipela na visoku potpeticu. Pojedine ih obožavaju jer, dok ih druge preziru. Zašto ih preziru? Iz jednog jedinog razloga, a to je zato što štikle znaju biti ekstremno neudobne pa čak i bolne za nošenje.
Ženina noga u štiklama je seksepilnija nego u bilo kojim drugim cipelama no isto tako je i najbolnija nego u bilo kojim drugim cipelama. Ako ste jedna od onih žena koja ne misle kako ljepota treba boljeti onda definitivno trebate pročitati članak do kraja kako biste saznali trik pomoću kojeg nošenje cipela na visoku potpeticu više neće biti bolno.

Kako bez bolova preživjeti dugo nošenje štikli?

Ako u svome ormaru posjedujete prelijepe cipele koje stoje i skupljaju prašinu zato što su neudobne za nošenje onda je vrijeme da nabavite sprej protiv bolova.
Sprej protiv bolova je potrebno pošpricati po stopalima prije nego što obujete vaše štikle kako vas noge ne bi boljele čak ni nakon par sati stajanja i hodanja u visokim potpeticama. Sprej djeluje kao anestetik koji će "umrtviti" vaša stopala tako da bol nećete osječati.