Zimska idila - ledeni apartman s Disneyjevom temom

| Travel |

Apartman "Snježno kraljevstvo"
Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Ako ste obožavatelj najnovijeg Disneyjevog animiranog filma „Snježno kraljevstvo“ (Frozen), zasigurno će vam se svidjeti ovaj apartman nedavno izrađen u Hotel de Glaceu s adresom u Kanadi. Apartman je potpuno isklesan iz leda i snijega te je gotovo je identičan onome u kojemu borave Anna i Elsa u animiranom filmu.

Samu izradu nadzirao je Disneyjev umjetnički direktor Michael Giaimo te na jučerašnjoj presici izjavio kako će soba biti dostupna od ovog vikenda. Također je najavio kako tematski apartman nije sve što očekuje ljubitelje „Snježnog kraljevstva“. „Špilja snježnog kraljevstva“ najmlađima će upotpuniti ovu magičnu priču kao nikad do sad s mnoštvom aktivnosti zbog kojih će osjećati kao da su dio ove prave zimske priče.

"Snježno kraljevstvo"
"Snježno kraljevstvo"

Hotel de Glace, kao što mu samo ime govori „ledeni hotel“, nalazi se u Kanadi u pokrajni Quebec i sagrađen je isključivo iz leda, a ove je godine otvoren samo od 3.1. do 23.3. Hotel se svake godine otvara nanovo s novom temom i novim terminom poslovanja.  Svakako će ove godine Hotel de Glace biti glavna meta najmlađima, ali i onim starijima koji su se jednako zaljubili u prekrasnu zimsku priču napisanu po uzoru na Hans Christian Andersenovu priču „Ledena kraljica“.

Hotel de Glace
Hotel de Glace