Zavirite u jedinstven hotel Osam u Supetru

| Travel |

Hotel Osam u Supetru na otoku Braču jedinstveno je mjesto luksuza u ležernom mediteranskom okruženju i savršen izbor za sve, pogotovo parove koji traže intimu i mir. Naime ovaj jedan od samo nekolicine hrvatskih adults only hotela ne prima djecu ispod 18 godina i idealan je za mir i opuštanje.

Hotel Osam, Supetar

Upravo zato, hotel Osam u Supetru na otoku Braču savršeno je mjesto romantičan bijeg. Parovi koji žele kvalitetno provesti vrijeme u intimnom okruženju uživat će u svakom kutku ovog modernog zdanja. Njegov eklektični stil postignut je kombinacijom modernog i tradicionalnog dekora kojim se prate boje otoka Brača, a luksuz je naglašen minimalističkim i pomno odabranim namještajem. 

Hotel Osam, Supetar

S pogledom na supetarsku luku, neodoljivim motivom svih fotografija s ovog otoka, podjednako ćete uživati u intimi svoje prostrane sobe, u omiljenom koktelu u baru, u čaši vrhunskog vina u Vinskoj sobi Pyandora, ili u hotelskom restoranu Otok, koji je posebna eno-gastro priča. 

Hotel Osam, Supetar

Njegova otočka kuhinja prezentirana na moderan način preslikava lagani, zdravi mediteranski životni stil, a osim delicija oduševit će vas opuštajuća atmosfera i mogućnost komunikacije sa chefom koji će s vama rado razmijeniti recepte i odati svoje male tajne. Restoran Otok nije samo rezerviran za hotelske goste, njegova vrata otvorena su svima koji žele uživati u odličnim jelima chefa kuhinje Ivice Katića. 

Hotel Osam, Supetar

U sklopu hotela smještena je i unikatna Villa Osam. Prostrana i luksuzna s daškom glamura, pružit će vam novu dimenziju odmora na otoku Braču. Na prvom katu  je kuhinja s velikom blagovaonicom, opuštajućim dnevnim boravkom i medijskom sobom s velikim kaučom i pametnim televizorom za opuštenu večer uz omiljeni film i glazbu. Na drugom katu su sobe: dvije Harbour Luxury rooms i dva Harbour Luxury Suite s king size krevetima i pripadajućim kupaonicama te jedinstvenim pogledom na pitoreskni Supetar. Život na otoku, u društvu voljene osobe, smiruje i opušta.

Hotel Osam, Supetar