Zašto trebate putovati s mamom barem jednom godišnje?

| Travel |

 

Instagram/ @negin_mirsalehi

Za mnoge su putovanja najzabavnija onda kada su uz njih prijatelji, partneri ili supružnici.

No, važno je razmotriti i opciju putovanja s majkom jer ona sa sobom donosi razne prednosti koje će vam dugoročno biti veoma isplativi.

Putovanje je odličan način da se ponovo povežete s majkom te da joj ispričate nove situacije koje su vam se događale u vašoj svakodnevici. Kroz odrastanje na neki način smanjujemo kontakt s našim roditeljima, a jako je važno držati ih upućenim kako se ne bi osjećali usamljenim.

Iskoristite putovanje za duge razgovore s njom, pitajte je za savjete, smijte se i uživajte. Radite sve ono što obično ne stignete jer je oko vas previše drugih ljudi kojima morate poklanjati pažnju.

Kroz razgovore i druženja otkrit ćete njene osobine koje vam do sada nisu bile poznate. Pričajte s njom i njoj samoj, o njenim hobijima, stvarima koje je voljela kada je bila mlađa i životu koji je živjela prije nego je vas donijela na svijet. Uživajte u njenom smislu za humor, pričama i planovima koje ima za budućnost, premda se radilo o sitnicama kao što je odlazak u trgovinu ili na tržnicu.

Gledajte svoju mamu kao najbolju prijateljicu, povjerite joj svoje najčuvanije tajne i potrudite se maksimalno iskoristiti nekoliko dana "bijega od stvarnosti". Ove uspomene će vam sigurno ostati trajno urezane u sjećanje pa dajte sve od sebe da one budu što ljepše.