Zagreb po treći put na tronu Europe

| Travel |

I tako je treću godinu za redom na prestižnom natjecanju za najljepši europski Advent po portalu European Best Destinations prvo mjesto osvojio naš grad Zagreb! Izbor je trajao do 11. prosinca, a ove godine glasalo je čak 200 000 ljudi iz čak 131 zemlje svijeta.

I istina je, Zagreb ove godine zaista blista više nego ikada prije! Od raskošnih i svjetlećih lampica koje krase gotovo sva drveća i ulice u centru grada, do odlične gastro ponude na kućicama i raznovrsnih programa, za svakoga se može naći ponešto.

Advent u Zagrebu

Na naslovnoj stranici European Best Destinations portala tako sada stoji Zagrebački advent, uz kojeg je dodan opis : "Idite u Zagreb, uživajte u čarobnom božićnom vremenu i i doznajte zagrebačku tajnu! Visoka kvaliteta zanata, svečana i prijateljska atmosfera, brojni događaji i to po povoljnim cijenama".

Advent u Zagrebu

Na ljestvici se na drugom mjestu našao francuski Colmar, a slijede ga Beč, Budimpešta i Strasbourg. Još jednom čestitamo gradu Zagrebu i njegovoj turističkoj zajednici na čelu s direktoricom Martinom Bienenfeld na odlično odrađenom poslu.