Zabavite se i vi kao Princ Harry u Las Vegasu

| Travel |

Jedan od najluksuznijih aparmana u Las Vegasu

Mlađi i zabavniji britanski princ, sin Princa Charlesa i pokojne Lady Di, Princ Harry nedavno nas je sve zabavio svojim divljim i mladenački ponašanjem. Biljar na skidanje poznat je mnogima, a da je poznat i članu kraljevske loze imao je prilike vidjeti cijeli svijet. Gologuzi Harry i nepoznata djevojka definitivno su se u Las Vegasu dobro zabavili, barem do objave fotografija. Ipak, nama je Harry od tada još simpatičniji, a Kraljica Elisabetha bi trebala imati na umu da što se dogodi u Vegasu i ostaje u Vegasu.

Inače Harry je za svoj privatni godišnji odmor odabrao grad kocke, Las Vegas, a odsjeo je u jednom od najluksuznijih apartmana u cijelom Vegasu. Radi se o duplex apartmanu s čak tri master spavaće sobe u Encore Wynn hotelu.

Apartman od preko 540 kvadrata i tri ogromne spavaće sobe dizajniran je ekskluzivno za pojedince koji u specijalnim prilikama traže privatnost i diskreciju, baš poput Princa Harrya.

Raskošan i grandiozan apartman ima staklene stijenke od poda do stropa s pogledom na cijeli Vegas, ali uz to ima i mnoge dodatne sadržaje poput sobe za bilijar, spa s masažama i sobe za vježbanje, luksuznog dnevnog boravke, velike blagovaone s granitnim barom, ostave s hladnjakom i ugrađenim liftom za drugi kat. Svaka od tri glavne spavaće sobe ima televizor na otvaranje, zastore na touch-screen te daljinski za upravljanje svijetlima i postavkama privatnosti poput zaključavanja. Svaka od luksuznih kupaonica ima tuš na paru, kadu za nekoliko osoba, umivaonike za nju i njega i bide.

Princ Harry definitivno zna odabrati mjesto za dobar tulum i svakako mu zavidimo. Ako ste u mogućnosti svakako odsjednite u ovom luksuznom apartmanu i odigrajte sa svojim partnerom bilijar na skidanje Princu Harryu čast. U našoj galeriji pogledajte kuda je točno Harry trčao gologuz.