Wall.hr portal vodi vas na Ultra festival!

| Travel |

Najbolji festival elektronske glazbe u Splitu i Hvaru
Ultra Festival

Približava nam se najspektakularniji festival elektronske glazbe koji se drugu godinu za redom održava u Splitu i Hvaru, a mi vam dijelimo 2 puta po dvije ulaznice koje vrijede za sva tri dana festivala u Splitu, a koje po komadu vrijede čak 985 kuna...

Na veselje brojnih obožavatelja, prije dva tjedna svoj nastup je potvrdio i jedan od vodećih DJ-a svijeta, zločesti dečko elektronske glazbe, Erick Morillo. Na festivalskim će pozornicama u Splitu nastupiti i švedska superzvijezda Sebastian Ingrosso, poznat po suradnjama s brojnim kolegama i najpopularnijim DJ-evima današnjice, a u line-up se upisuju i Hot Since 82, Kill The Noise, Nic Fanciulli te DJ SNAKE. Među ostalima se ističu domaći izvođači, Edy C, Pero Fullhouse, Silvio Hrabar, Mayavanya te hrvatsko-slovenski duo Vanillaz. Trenutno, listu zatvaraju, abecednim redom, Barks David Mel, Elio Riso, Emrah Is, Mossel, Gelab, Jewelz & Scott Sparks, Kryoman DJ Set, DJ Max, DJ Max Cartoux, PHNTM, RioTGear, Rory Lynman, Steve Mulder, Two Loud te Vicetone, Vice V. 

Računica je jasna – dosad je objavljeno čak 59  izvođača, a do početka festivala bit će ih objavljeno još. Uz to, festival ove godine traje dan duže, točnije od 11. do 13. srpnja u Splitu, a nakon dana pauze, u utorak 15. srpnja najveće partijanere očekuje ekskluzivna završnica, Ultra Beach, ispred hotela Amfora Beach Resort na Hvaru. Organizatori podsjećaju kako su u prodaji na www.ultraeurope.com ulaznice za sva tri festivalska dana u Splitu po cijeni od 985 kuna (129 EUR) te dnevne VIP ulaznice po cijeni od 760 kuna (99 EUR), dok će najveći obožavatelji željni ekskluzivnog tuluma na plaži dobiti dodatnu priliku kupitiulaznicu za završnicu na Hvaru, nakon što se prvi kontingent karata rasprodao.

Interes za festival Ultra Europe nadmašuje očekivanja organizatora, uz sve veći broj država iz kojih se očekuju posjetitelji. Tako će, prema sadašnjim rezultatima prodaje, na festivalu plesati obožavatelji elektronske glazbe iz više od 100 zemalja svijeta. 

„Festival Ultra Europe nije samo glazbeno događanje; to je jedinstveno iskustvo, destinacijski festival, koji posjetiteljima, osim uživanja u glazbi trenutno najpopularnijih DJ-eva svijeta, pruža i mogućnost otkrivanja hrvatske obale i Jadranskog mora kao vrhunske turističke destinacije, koje je ujedno i savršena kulisa za najsuvremeniju produkciju koja prati festival. Posebno nas veseli činjenica da ove godine interes dolazi iz još više zemalja svijeta te da su obožavatelji prepoznali naše napore da im osiguramo još bolje festivalsko izdanje“, izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija. 

Sve informacije i obavijesti o festivalu mogu se pronaći na www.ultraeurope.com, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu

Što se tiče naše nagradne igre, pravila su vrlo jednostavna:

1. morate biti fanovi Ultra Festivala i našeg Wall.hr portala na Facebooku

2. morate lajkati ovaj članak na našem portalu 

3. morate nam poslati mail na info@wall.hr s odgovorom na pitanje koja tri izvođača jedva čekate vidjeti i čuti u Splitu te imenom osobe koju bi vodili sa sobom.

Pobjednike ćemo objaviti 3. srpnja u 18h! Sretno i vidimo se na Ultri!