Vila na St. Bartsu koju možete iznajmiti

| Travel |

Vila na otočiću St. Bartsu

Iako ima površinu od samo 21 km², otočić Saint Barthélemy poznatiji pod nazivom St. Barts poznat je diljems svijeta kao omiljeno luksuzno odmaralište bogatih i slavnih. St Barts smjestio se u malim Antilima na Karipskom moru, a pripada prekomorskim departmanima Francuske. Ovaj morski dijelić raja iako od Hrvatske dosta udaljen popularan je među našim poznatih osobama poput nogometaša i njihovih supruga. To uopće ne čudi, jer osim što je predivan, ovaj maleni otočić ima sve što na odmoru možete poželjeti, tako uz skrivene rajske plaže, restorane, klubove možete uživati i u chic lounge bistroima na plaži poput Nikki Beach, La Plageovog DJs-a i Le Yacht Cluba.

Vila na otočiću St. Bartsu

Vila na otočiću St. Bartsu

No ono što ne možete očekivati od St. Bartsa je cijenkanje i povoljne cijene u sezoni, zato vam danas predstavljamo veličanstvenu vilu na plaži koju moju možete iznajmiti za, usporedo s drugima, povoljnoj cijeni. Idealna je za one koji ne vole boraviti na kućama uz samu plažu zbog puno ljudi.

Vila na otočiću St. Bartsu

Vila na otočiću St. Bartsu

Ova šarmantna kuća koju krasi savršeno unutarnje uređenje smjestila se na sjevernoj obali otočića St. Barts na Karibima. Kombinacija prostranosti i suvremenog uređenja na rajskom otoku sve je što neki par/obitelj/ekipa može poželjeti. Jednostavno, ali moderno uređenje, predivan pogled i okoliš uz pristupačnu cijenu čine je jednom od najpopularnijih kuća na otoku. U našoj galeriji pogledajte gdje možete odsjesti ako se odlučite za recimo medeni mjesec na ovom otočiću.