U mjesecu ljubavi odlučite se za romantično putovanje na Tajland

| Travel |

Unsplash

Ljubav se najljepše slavi na putovanju, zar ne?

Ako istinski želite obradovati vama dragu osobu, odvedite je na putovanje. I to na neku od destinacija o kojoj je oduvijek sanjala.

Vjerujte nam, nećete pogriješiti.

Niti jedan drugi poklon ne može nadmašiti putovanje na dar jer iskustva koja stvarate zajedno i uspomene na prekrasne trenutke nešto su što ostaje zauvijek.

Sigurni smo da je među vama puno onih koji sanjaju o posjeti egzotičnog Tajlanda i o romantičnim zalascima sunca na obali Andamanskog mora. 

Unsplash

Zato, u duhu ljubavi i putovanja, obavezno provjerite akciju koju je putnička agencija World Traveler, pripremila povodom mjeseca ljubavi.

Naime, u World Traveleru vam daruju nezaboravno iskustvo romantične večere za dvije osobe u jednom od brojnih, magičnih restorana na rajskom otoku Phuketu.

Izabrati možete između četiri prekrasna romantična koja su izdvojili za vas te uživati u prizorima zalaska sunca iznad Andamanskog mora, uz budžet od  800 kuna, koji je sasvim dovoljan za bogatu večeru za dvije osobe.

Ova ponuda vrijedi ako do 25.02.2020. rezervirate putovanje na Tajland za dvije osobe u organizaciji putničke agencije World Traveler, a odnosi se na garantirana putovanja u terminima tijekom 2020. i 2021. godine.

Program putovanja i brojne garantirane termine pronađite ovdje i nikako nemojte zaobići ovu romantičnu ponudu.

Unsplash