Top 5 najboljih (besplatnih) mobilnih aplikacija za putovanja

| Travel |

Top 5 najboljih (besplatnih) mobilnih aplikacija za putovanja
Top 5 najboljih (besplatnih) mobilnih aplikacija za putovanja

 Ako ste ikada putovali, onda znate koliko je važno pravovremeno i brzo dobiti određenu informaciju koja vam može pomoći u snalaženju po nepoznatom gradu ili državi. Skidanjem ovih aplikacija, gubljenje po gradovima u koje ste prvi puta došli je stvar prošlosti! 

Karte, rute, dobre hotele i restorane odsad možete pronaći na jednom mjestu, a sve što trebate napraviti jest skinuti aplikaciju na vaš mobilni telefon ili tablet. S obzirom na to da ovakvih aplikacija iz dana u dan ima sve više i više, danas smo odabrali top 5 najboljih i besplatnih aplikacija koje će vam olakšati život i učiniti putovanje ugodnijim!

 

1. Trip Advisor 

Možda najpoznatija travel aplikacija veoma je korisna za sve koji vrlo često putuju i za one koji su na odmoru, a žele vidjeti ocjenu nekih najvažnijih mjesta i atrakcija iz gradova diljem svijeta. Obavezni must za sve ljubitelje razgledavanja znamenitosti i onih u potrazi za dobrim plažama, hotelima, provodima,...

2. TripSuite 

Ova izuzetno korisna aplikacija spaja 6 različitih ideja i mogućnosti. U njoj su sadržane karte gradova koje možete pretraživati čak i kada nemate internet na mobitelu te skinuti GPS neke pješačke rute. Također, ova aplikacija nudi vodič koji će vam pokazati gdje naći autentične lokalne suvenire, antiktne dućane, sajmove i lokalne restorane. Preko planera putovanja u ovoj aplikaciji možete detaljno isplanirati sve aktivnosti koje ćete uvrstiti u vaš program putovanja, ali i pronaći najbolje hotelske aranžmane.

3. Hotels Combined 

Hotels Combined posebno je korisna aplikacija za sve one koji nastoje pronaći što je moguće povoljniji hotelski smještaj. Pretražuje najveće i najvažnije svjetske stranice za putovanja i uspoređuje za vas više od 2 milijuna hotelskih aranžmana iz više od 100 booking stranica. Rrezultat je da vi naposljetku dobijete najbolji smještaj i cijenu! Pravi must have za svakog putnika. 

4. Skyscanner

Još jedna aplikacija koja će vam pomoći da uštedite novac i da brzo i jednostavno nađete avionske aranžmane koji vam najbolje odgovaraju. Vrlo jednostavna za korištenje, omogućuje vam uspoređivanje cijena avionskih karata različitih kompanija, a ako želite rezervirati karte, prebacuje vas direktno na željene stranice.

5. Hotel Tonight

Sigurno ste se barem jednom našli u nezavidnoj situaciji da morate hitno i neplanirano rezervirati hotel! Ova vas aplikacija u tom slučaju spašava jer vam donosi pregled najpovoljnijih hotela i last minute aranžmana u vašoj okolini koji su slobodni s mogućnošću rezervacije do 2 sata ujutro.