Top 5 destinacija za putovanje s najboljom prijateljicom

| Travel |

Nema boljeg putovanja, nego s najboljom prijateljicom.

Svima nam je potreban odmor od svakodnevne rutine, posla i ljudi kojima smo okruženi. Vaša najbolja prijateljica je osoba koja vas najbolje razumije, zna što volite i koje su vaše najveće tajne. Ona je osoba u koju imate najviše povjerenja i za koju znate da vas nikada neće razočarati. Barem jednom godišnje potrebno je otputovati s najboljom prijateljicom, barem na vikend.

Donosimo vam top pet lokacija za girls trip koji nikada nećete zaboraviti.

London

London, sa stotinama svojih ugostiteljskih objekata, trgovina i muzeja, idealan je za one koji više vole istraživati nego opuštati se. Najbolji dio Londona je činjenica da grad nikada ne spava. Osim u kulturi, vi i vaša najbolja prijateljica, uživati možete u posjetu mnogim restoranima,barovima i dućanima koji vas neće razočarati.

Instagram/@londoncityworld

New York

New York je najnaseljeniji grad u SAD-u i središte je metropolitanskog područja New York, jednog od najnaseljenijih metropolitanskih područja u svijetu. New York ima značajan utjecaj na svjetsku trgovinu, financije, medije, umjetnost, modu, istraživanje, tehnologiju, obrazovanje i zabavu čime su pokrivena sva područja koja bi vas mogla zanimati.

New York

Lisabon

Lisabon postaje jedno od glavnih gradskih žarišta Europe i to s dobrim razlogom. Duboko ukorijenjena povijest pomiješana s vrlo živom lokalnom scenom savršen je spoj povijesti I modernog doba. Iako nije glamurozan poput drugih europskih gradova, odiše posebnim šarmom. Jako je povoljan i pruža jedinstven doživljaj koji nećete doživjeti nigdje drugdje.

Lisabon, Portugal
Lisabon, Portugal

Barcelona

Jedinstvena arhitektura u ovom španjolskom gradu čini da se osjećate kao da hodate u umjetničkom djelu. Odlučite li posjetiti Picassov Museu Picasso ili moderne umjetničke instilacije u MACBA u ovome gradu pronaći ćete nešto za sebe. Ako muzeji nisu vaša stvar, posjetiti možete brojne plaže ili tapas barove kako bi uživali u bogatoj društvenoj sceni grada.

Instagram/@lifeofspain

Mikonos

Mikonos je najpoznatiji po svojim redovima bijelih kuća, ali u posljednje vrijeme sve više se priča o ludim provodima na ovom grčkom otoku. Ako želite provesti nezaboravno ljeto, sa svojom najboljom prijateljicom, ovo je destinacija za vas.

Instagram/@fashionintermezzo